ŠOK SCENA - PROSLAVLJENI AMERIČKI TRENER NEMA POJMA KO JE MVP EVROLIGE! Saša ulazi u igru, a Stiv Ker bez trunke blama: KO JE OVO?
Foto: Printscreen

DA LI JE REALNO

ŠOK SCENA - PROSLAVLJENI AMERIČKI TRENER NEMA POJMA KO JE MVP EVROLIGE! Saša ulazi u igru, a Stiv Ker bez trunke blama: KO JE OVO?

Košarka -

Reakcija proslavljenog trenera Golden Stejta Stiva Kera kada je ugledao novajliju Sakramento Kingsa Sašu Vezenkova na terenu ekspresno je postala viralni hit.

Sakramento Kingsi u pripremnoj utakmici odmerili su snage sa Golden Stejt Voriorsima, a šansu na ovom meču dobio je i novi igrač tima iz Kalifornije Bugarin Saša Vezenkov.

Na tri i po minuta do kraja prve deonice Vezenkov je prvi put ušao u igru i kamera je u tom momentu zabeležila jednu izuzetno zanimljivu scenu.

Naime, prilikom ulaska Vezenkova, trener Golden stejta se okrenuo prema svom pomoćniku i pitao ga: "Ko je broj sedam?"

Da stvar bude još smešnija, odgovor na pitanje nije dobio, pa je morao sam da pogleda sastav rivala kako bi saznao o kom igraču se radi.

Ova situacija šokirala je mnoge, pošto je reč o košarkašu koji je prošle sezone prosečno beležio 17,6 poena po meču u Evroligi i bio MVP ovog takmičenja. Međutim, ta informacija očito nije poznata slavnom treneru.

Podsetimo, sjajnim partijama u dresu Olimpijakosa Vezenkov je privukao pažnju Sakramenta i sa Kingsima letos potpisao trogodišnji ugovor vredan 20.000.000 dolara.

Nažalost, Saša se nije pobrinuo da ga Amerikanac zapamti, nije imao svoje veče. Za 17 minuta na terenu ubacio je samo dva poena (1/4) iz igre i zabeležio šest skokova.

Kurir sport

00:40

Nikola Jović izabran kao 27. pik na NBA draftu od strane Majami Hita! Ovako je reagovao

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track