HAOS NA KOŠARKAŠKOM MEČU! Opšta TUČA na terenu, Filip Čović jedan od AKTERA! Sevale pesnice, nije se znalo KO KOGA UDARA!
Foto: Dado Đilas, Printscreen / Youtube / SportyMate Liga

brutalno!

HAOS NA KOŠARKAŠKOM MEČU! Opšta TUČA na terenu, Filip Čović jedan od AKTERA! Sevale pesnice, nije se znalo KO KOGA UDARA!

Košarka -

Sramotni snimci sa jedne košarkaške utakmice obišli su Srbiju.

Susret "SportyMate" lige u kom su se sastali Zvezdara i AST u balonu "Corn" u Beogradu obeležila je opšta i brutalna tuča u kojoj smo mogli da vidimo i jedno dobro poznato lice.

Nekadašnji košarkaš FMP Železnika i Crvene zvezde, Filip Čović, bio je među glavnim akterima pesničenja u beogradskom balonu. Sin prvog čoveka kluba sa Malog Kalemegdana, Nebojše Čovića, koji je na ovom meču nosio ljubičasti dres sa brojem šest, ušao je u verbalnu raspravu posle jednog faula koji je nad njim načinjen, a zatim je i odgurnuo protivničkog košarkaša.

00:32

Filip Čović jedan od glavnih aktera tuče na košarkaškoj utakmici

Odjednom se stvorila velika gužva i krenule su razmene pesnica, te se u jednom trenutku nije znalo ko koga udara.

00:15

Tuča na košarkaškoj utakmici

Čović nije nastavio fizički obračun, a sam meč je prekinut posle opšteg haosa u trećoj četvrtini pri rezultatu 29:29. Čitav incident možete videti na snimku iznad, a haos je krenuo na 43:50 od početka.

Podsetimo, Filip Čović profesionalnu karijeru završio je 2021. godine i od tada se rekreativno bavi košarkom u ligama poput gore pomenute.

Kurir sport

BONUS VIDEO:

00:04

Sudije prekinule večiti derbi

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track