"HVALA DULETU ŠTO SAM IGRAO U EVROLIGI SA 17 GODINA" Milutinov otvorio dušu pred meč sa Partizanom - emocije ne može da sakrije!
Foto: Stefanos Kyriazis/IPA Sport / ip / imago sportfotodienst / Profimedia

evroliga

"HVALA DULETU ŠTO SAM IGRAO U EVROLIGI SA 17 GODINA" Milutinov otvorio dušu pred meč sa Partizanom - emocije ne može da sakrije!

Košarka -

Večeras će snage odmeriti košarkaši Olimpijakosa i Partizana, a na parketu će se naći i srpski reprezentativac Nikola Milutinov, koji se minulog leta vratio u redove grčkog giganta.

Utakmica u Pireju na programu je od 20 sati i 15 minuta, a sada se Milutinov prisetio svog debija u Evroligi, kada je nastupao za Partizan.

"Ako se dobro sećam, bila je to utakmica sa Bešiktašom u Turskoj. Nisam siguran, ali mislim da sam dobio da odigram poslednjih 20-30 sekundi na toj utakmici. Mnogo sam zahvalan treneru Dušku Vujoševiću što mi je dao šansu da igram u Evroligi sa samo 17 godina", izjavio je Milutinov za Sport klub.

Partizan, Crvena Zvezda, Nikola Milutinov
foto: Saša Pavlić

Olimpijakos je u prošlom kolu Evrolige izgubio od Armanija, a Milutinov je na taoj utakmici postigao 15 poena.

"Pre svega, loše smo igrali u napadu, naročito na prethodnoj utakmici. Napad nije funkcionisao kako treba. Sa 53 poena teško je pobediti bilo koga u Evroligi danas, tako da moramo popravimo i odigramo mnogo boljeprotiv Partizana", kaže Milutinov.

Osvrnuo se Milutinov i na Svetsko prvenstvo u košarci, na kom je reprezentacija Srbije osvojila srebrnu medalju.

"Svetsko prvenstvo je sigurno uticalo na sve nas, dalo nam je na samopouzdanju. Dobili smo ritam za sezonu. Mnogo nam je značilo što smo igrali za reprezentaciju, a to se sada i dokazuje. Nadam se da će takva situacija i ostati", rekao je centar srpske reprezentacije.

Kurir sport

Bonus video:

06:42

DUŠKO VUJOŠEVIĆ IZNENADIO MILICU MANDIĆ! Došao u emisiju sa sve POKLONOM: Pogledajte kako je jedva zadržala suze!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track