VELIKE PROMENE NA MALOM KALEMEGDANU! Crvena zvezda izabrala novog PREDSEDNIKA UO pred meč protiv Partizana!
Foto: Petar Aleksić

pala odluka

VELIKE PROMENE NA MALOM KALEMEGDANU! Crvena zvezda izabrala novog PREDSEDNIKA UO pred meč protiv Partizana!

Košarka -

Neposredno uoči prvog evroligaškog večitog derbija između Partizana i Crvene zvezde (četvrtak, 18.30) desile su se velike promene na Malom Kalemegdanu.

Na redovnoj sednici Predstavništva kluba doneto je nekoliko važnih odluka, a izabran je i predsednik Upravnog Odbora.

Saopštenje Crvene zvezde prenosimo u celosti i bez izmena:

KK Crvena zvezda Meridianbet obaveštava javnost da je u sredu 25.10.2023. godine održao redovnu sednicu Predsedništva kluba. Predsedništvo je na 4. redovnoj sednici donelo sledeće odluke:

- Izabran je novi Upravni Odbor kluba, kao i novi predsednik i potpredsednik Upravnog odbora;

- Novi predsednik Upravnog Odbora kluba biće ugledni privrednik i vlasnik kompanije „W D Concord West“ Željko Drčelić. Potpredsednik Upravnog Odbora u novom sastavu biće još jedan ugledni menadžer Živorad Vasić, direktor kompanije „Kadena Properties“.

Željko Drčelić
foto: FOTO: KK Crvena zvezda

- Novi predsednik i potpredsednik UO će na sledećoj Skupštini KK Crvena zvezda Meridianbet predstaviti članovima Skupštine sastav novog Upravnog Odbora;

- Takođe, usvojene su izmene i dopune statuta kluba, koje će biti poslate Skupštini kluba na usvajanje;

Članovi Predsedništva KK Crvena zvezda Meridianbet analizirali su i pitanja vezana za svakodnevni rad kluba: prelazni rok, važna kadrovska pitanja vezana za igrački sastav, promenu trenera seniorskog tima, kao i promene u stručnom štabu, a od strane predsednika kluba, direktora i sportskog direktora članovi predsedništva informisani su o radu mlađih selekcija kluba, kadrovskim promenama u tom segmentu rada kluba, kao i o finansijskom izveštaju vezanom za prodaju sezonskih karata kluba (2023-2024);

Tokom novembra 2023. godine, a u skladu sa svim osnovnim aktima kluba, KK Crvena zvezda Meridijanbet održaće novu sednicu Skupštinu kluba. O mestu i tačnom terminu javnost će biti blagovremeno obaveštena - naveli su crveno-beli.

Kurir sport

BONUS VIDEO:

00:28

Haos pred večiti derbi

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track