ISPLIVAO URNEBESAN SNIMAK - ALEKSA U KASNE SATE IZAZVAO DELIRIJUM U SAOBRAĆAJU: Heroj Partizana vozi automobil i šalje POLJUPCE!
Foto: Printscreen

HIT

ISPLIVAO URNEBESAN SNIMAK - ALEKSA U KASNE SATE IZAZVAO DELIRIJUM U SAOBRAĆAJU: Heroj Partizana vozi automobil i šalje POLJUPCE!

Košarka -

Na društvenoj mreži "TikTok" isplivao je simpatičan snimak jedne zanimljive interakcije Alekse Avramovića sa navijačima Partizana nakon trijumfa u večitom derbiju.

Ljubimac Grobara bio je apsolutni junak čudesnog trijumfa crno-belih u prvom ovosezonskom derbiju. Podsetimo, košarkaši Partizana u 5. kolu Evrolige posle velikog preokreta savladali su Crvenu zvezdu rezultatom 88:86, a heroj pobede domaćeg tima bio je Aleksa Avramović koji je maestralnom igrom u poslednjoj deonici doneo crno-belima drugi trijumf u elitnom takmičenju i izazvao erupciju oduševljenja u krcatoj "Areni".

Nakon meča ogromna euforija iz dvorane preselila se i na ulice naše prestonice.

U kasne sate navijači Partizana snimili su Aleksu dok je vozio svoj automobil i nastao je delirijum. Otvorili su prozor na automobilu i dozivali svog heroja. Kada se Aleksa okrenuo, pali su u trans. Jedan od navijača molio ga je da im pošalje poljubac, a Aleksa im je na opšte oduševljenje ispunio želju.

Pogledajte ovu simpatičnu scenu koja je ekspresno postala viralni hit.

Podsetimo, derbi su obeležili i svađa Avramovića i Teodosića, povreda Kevina Pantera, ali i pogrešna procena navijača u prognozi heroja derbija.

Kurir sport

02:34

Aleksa Avramović posle pobede nad Zvezdom

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track