DUŠAN TADIĆ PONOVO U AJAKSU? UEFA napravila NEVEROVATAN PROPUST, svi su u neverici trljali oči!
Foto: SeskimPhoto / imago sportfotodienst / Profimedia

da li je realno?

DUŠAN TADIĆ PONOVO U AJAKSU? UEFA napravila NEVEROVATAN PROPUST, svi su u neverici trljali oči!

Fudbal -

Krovna organizacija evropskog fudbala (UEFA) napravila je neverovatan propust na utakmici trećeg kola Lige Evrope između Brajtona i Ajaksa

Ljudima iz UEFA očito je promakla informacija da je Dušan Tadić letos napustio popularne Kopljanike i preselio se u Tursku, pošto se na zvaničnoj grafici UEFA našao među rezervistima Ajaksa.

Jedno je sigurno, navijači Ajaksa dali bi sve da se ne radi o običnom propustu i da je Tadić još uvek član njihovog kluba, pošto od njegovog odlaska Ajaks ne može da se sastavi.

Dušan Tadić
foto: Printscreen

Naime, dok je Dušan proslavljao pobedu svog Fenerbahčea nad Ludogorecom, 18. u nizu u svim takmičenjima, Ajaks je zabeležio treći vezani poraz. Slavni klub iz Amsterdama trenutno zauzima poslednje mesto u Grupi B Lige Evrope sa samo dva osvojena boda.

Da nisu preboleli odlazak kapitena Srbije, navijači Ajaksa jasno su stavili do znanja pred početak meča u Engleskoj. Dok je sa razglasa Ameks stadiona išao čuveni hit "Freed from desire", pristalice holandskog kluba pevale su svoju verziju posvećenu srpskom reprezentativcu.

Kurir sport

02:54

Dušan Tadić posle poraza od Mađarske

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track