NAVIJAČI SE GRDNO PREVARILI! Grobari nisu očekivali OVO od Alekse, ne možete ni da zamislite u koga su VEROVALE DELIJE!
Foto: Starsport

zanimljivo

NAVIJAČI SE GRDNO PREVARILI! Grobari nisu očekivali OVO od Alekse, ne možete ni da zamislite u koga su VEROVALE DELIJE!

Košarka -

Košarkaši Partizana uspeli su da savladaju Crvenu zvezdu u prvom ovosezonskom večitom derbiju odigranom u okviru petog kola Evrolige i to rezultatom 88:86.

Heroj trijumfa crno-belih bio je Aleksa Avramović koji je fenomenalnom serijom u poslednjoj četvrtini doneo preokret Partizanu i bacio Grobare u trans.

Aleksa Avramović
foto: @starsport

Neposredno uoči derbija na našem portalu mogli ste da pogađate ko će biti heroj ovog meča. Rezultati ankete sprovedene na Kuriru su više nego iznenađujući - navijači su se grdno prevarili, kako Grobari, tako i Delije!

Pristalice Partizana očekivali su da će heroj derbija biti Kevin Panter koji je osvojio ukupno 25.2% glasova i bio je ispred Alekse Avramovića sa 16.93%.

Ako su se Grobari prevarili, šta tek da kažemo za Delije koje su verovale u Šabaza Nejpira (13.45%) i najvećeg tragičara - Miloša Teodosića (12.55%). Svi ostali su dobili ispod deset odsto glasova, te su ostali daleko iza ove četvorke.

Večiti derbi
foto: Printscreen / Kurir sport

Dakle, navijači nisu uspeli da pogode ko će biti heroj derbija i videćemo da li će za derbi u ponedeljak imati više znanja i sreće.

Kurir sport

BONUS VIDEO:

01:38

Grobari priredili spektakularnu atmosferu na večitom derbiju

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track