KATASTROFA ZA PARTIZAN! Poznato STANJE Kevina Pantera: Kapiten crno-belih MORA NA PAUZU, poznato KADA će ponovo na teren!
Foto: Stefanos Kyriazis/IPA Sport / ip / imago sportfotodienst / Profimedia

loše vesti

KATASTROFA ZA PARTIZAN! Poznato STANJE Kevina Pantera: Kapiten crno-belih MORA NA PAUZU, poznato KADA će ponovo na teren!

Košarka -

Kapiten košarkaša Partizana, Kevin Panter, obavio je medicinske preglede i prema informacijama koje su stigle od kluba pauziraće najmanje dve nedelje.

- Medicinski izveštaj - Kevin Panter van tima u narednim danima.

Kapiten KK Partizan Mozzart Bet je tokom sinoćnog derbija doživeo povredu koja će ga odvojiti od terena u periodu pred nama. Panter je doživeo povredu zadnje lože, dok je na drugoj nozi pretrpeo jak udarac u koleno. Priroda povrede je takva da će kapiten crno-belih, prema prvim prognozama, biti van tima minimum dve nedelje - stoji u objavi Partizana na Instagramu.

Podsetimo, Partizan je u prvom ovosezonskom večitom derbiju odigranom u sklopu Evrolige, savladao Crvenu zvezdu rezultatom 88:86. Odmah po završetku meča trener crno-belih, Željko Obradović, zabrinuo je Grobare rečima o Kevinu Panteru.

- Kevina bole obe noge, sutra će ići da snimi, ne znamo u kakvom je stanju. To je važno i hvala i njemu i Alenu Smailagiću na tome što su nastupali - rekao je Obradović, a sada je problem i potvrđen.

Ovo znači da Kevina Pantera neće biti u timu Partizana na narednom večitom derbiju u ABA ligi koji je na programu u ponedeljak.

Kurir sport

BONUS VIDEO:

01:38

Grobari priredili spektakularnu atmosferu na večitom derbiju

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track