"SAČUVAJ ME BOŽE, PRVI PUT ČUJEM!" Obradović posle derbija ostao ŠOKIRAN jednim pitanjem: Stvarno nemam vremena!
Foto: Nenad Kostić

EVROLIGA

"SAČUVAJ ME BOŽE, PRVI PUT ČUJEM!" Obradović posle derbija ostao ŠOKIRAN jednim pitanjem: Stvarno nemam vremena!

Košarka -

Trener Partizana, Željko Obradović, poručio je da nije upoznat sa inicijativom da se ekipa iz Dubaija priključi Evroligi.

Već neko vreme priča se o rekonstrukciji ovog takmičenja, a prema informacijama od više izvora, plan je da jedan tim iz Ujedinjenih Arapskih Emirata zaigra sa najjačim evropskim klubovima.

Nakon pobede u dramatičnom večitom derbiju u petom kolu Evrolige, Obradović nije želeo da iznese svoje mišljenje jer nije dovoljno upoznat sa temom.

- Moje mišljenje jeste da nazovete direktora ABA lige i sve te koje su vam pričali, pošto ja nemam pojma o čemu se radi. Zamislite da se još bavim time, uz ovo što imamo s timom i ovim utakmicama, da se bavim i time da li će Dubai da igra. Sačuvaj me Bože, ali najiskrenije, ja nemam te informacije, ja prvi put čujem - odgovorio je Obradović na pitanje i dodao:

- Izvinjavam se, ali ja sam koncentrisan na moj tim. Bilo je pitanje na prošloj o novom igraču, nemam vremena, ja stvarno nemam vremena, vi shvatate šta znači igrati dva derbija u dva dana, a kad prođe derbi, idemo u Baskoniju, pa sledeća utakmica, Split ne znam kako ćemo ići, da li ćemo autobusom, da li će trajati 14 sata, u tom smislu - poručio je trener Partizana.

Kurir sport

Bonus video:

02:34

Aleksa Avramović posle pobede nad Zvezdom

.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track