SEĆAMO SE UTAKMICE IZ PROŠLE SEZONE! Partizan iz Vitorije stigao u Split, Obradović najavio zahtevno gostovanje crno-belih
Foto: Starsport©

ABA LIGA

SEĆAMO SE UTAKMICE IZ PROŠLE SEZONE! Partizan iz Vitorije stigao u Split, Obradović najavio zahtevno gostovanje crno-belih

Košarka -

Trener košarkaša Partizana Željko Obradović rekao je da će njegovom timu u nedeljnom meču ABA lige protiv Splita samo maksimalna koncentracija i igra na visokom nivou tokom svih 40 minuta doneti željeni rezultat.

Odmah posle utakmice i poraza od Baskonije u Evroligi, ekipa Partizana je doputovala u Hrvatsku, gde će sutra od 17.00 igrati meč šestog kola ABA lige protiv domaćeg Splita.

Obradović je, u izjavi za klupski sajt, naveo da je pred njegovim timom jedan trening i sastanak, na kojima će učiniti sve da se na najbolji mogući način pripreme za utakmicu protiv Splita.

- Jutros smo rano iz Španije stigli u Split gde smo se odmah okrenuli odmoru i pripremi za utakmicu protiv tima koji poštujemo, sećajući se utakmice iz prošle sezone koju smo dobili u neverovatnoj završnici. Samo maksimalna koncentracija tokom čitave utakmice i igra na visokom nivou kada je u pitanju energija će nam doneti željeni rezultat - rekao je Obradović.

Željko Obradović
foto: Starsport

Centar Partizana Alen Smailagić je naveo da su crno-beli svesni koliko Split može da bude nezgodan na svom terenu i prisetio se meča iz prošle sezone.

- Prošla sezona se praktično okrenula u našu korist u tom kolu kada smo trojkom Nanelija u poslednjoj sekundi došli do pobede protiv njih. Imaju kvalitet, svesni su da će biti svežiji od nas, ali je na nama da tu svežinu nadoknadimo tako što ćemo igrati sa većim motivom - rekao je Smailagić.

- Posle poraza od Mege, nama svaka utakmica u ABA ligi praktično određuje sudbinu i tako moramo da pristupamo tim mečevima - dodao je on.

Ekipa Partizana ovaj meč u regionalnom takmičenju dočekuje sa četiri pobede i jednim porazom, dok Split ima skor 1/4.

Kurir sport

Bonus video:

00:14

Atmosfera ispred Arene pred meč Partizan - Crvena zvezda

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track