DESILO SE NEŠTO NEZAMISLIVO! NAVIJAČI SPLITA SVE ŠOKIRALI: Srbina dočekali ovacijama, tresla se dvorana, SKANDIRALI MU I IME!
Foto: ABA liga/Split/Ivica Cavka

NESTVARNE SCENE

DESILO SE NEŠTO NEZAMISLIVO! NAVIJAČI SPLITA SVE ŠOKIRALI: Srbina dočekali ovacijama, tresla se dvorana, SKANDIRALI MU I IME!

Košarka -

Doček za pamćenje priredili su navijači Splita treneru i igračima beogrdskog Partizana na čuvenim Gripama.

Partizan je u 6. kolu regionalne ABA lige savladao na gostovanju ekipu Splita 76:53, a meč obeležio sjajan gest domaće publike.

Publika iz Splita, koja inače, blago rečeno, nije prijateljski nastrojena prema srpskim klubovima, gromoglasnim ovacijama i aplauzima pozdravila je goste iz Beograda i najtrofejnijeg trenera Evrope - Željka Obradovića.

Splitski navijači nisu zaboravili vremena kada je proslavljeni srpski trener kao član Partizana na Gripama vodio mitske dvoboje protiv čuvene Jugoplastike, ali i njegove brojne izjave u kojima je uvek sa velikim poštovanjem govorio o slavnom hrvatskom klubu i košarkaškim velikanima poput Tonija Kukoča i Dina Rađe.

U mometnu kada je izašao na teren čuvene dvorane na Gripama, publika ga je pozdravila gromoglasnim aplauzima, a u jednom momentu u poslednjoj deonici meča navijači iz Splita skandirali su "Željko, Željko..."

Nije ni srpski trener ostao dužan publici u Splitu, oduševio ih je svojom izjavom nakon meča:

"Hvala splitskoj publici na dobrodošlici i gostoprimstvu, osećao sam se ova dva dana u Splitu fantastično. To posebno želim da naglasim", rekao je oduševljeni Željko nakon meča.

""

Kurir sport

00:06

Atmosfera pred meč Partizan - Cibona

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track