MOĆNE REČI DONČIĆA ODZVANJAJU AMERIKOM! Pitali ga o Jokiću, on se NASMEJAO, pa zapušio usta hejterima: Možda ga nema u medijima...
Foto: C. Morgan Engel / Getty images / Profimedia

pravo u metu

MOĆNE REČI DONČIĆA ODZVANJAJU AMERIKOM! Pitali ga o Jokiću, on se NASMEJAO, pa zapušio usta hejterima: Možda ga nema u medijima...

Košarka -

Najbolji igrač Dalasa, reprezentativac Slovenije Luka Dončić, izneo je brojne pohvale na račun srpskog košarkaša Nikole Jokića.

Dončić i Jokić sjajnim partijama obeležili su spektakularan duel koji su, trenutno dve najbolje ekipe na Zapadu, odigrale proteklog vikenda.

Jokićev tim je na kraju slavio rezultatom 124:114, a Luka je nakon meča sipao hvalospeve na račun srpskog centra.

Novinare je zanimalo kakav je Lukin i Nikolin odnos.

Luka se nasmejao i odgovorio:

"Sjajan. Uvek je zabavno sa njim. On je neverovatan igrač, ali je i sjajan momak. Uvek se šalimo... Jednostavan i neverovatan čovek", rekao je Luka.

Američkog novinara zanimalo je Lukino mišljene o tome da li košarkaška javnost prepoznaje i dovoljno ceni Jokićeva neverovatna dostignuća na terenu.

"Mislim da su svi znali za njega pre MVP nagrada i NBA finala. Nema ga baš mnogo u medijima, ali svi igrači, svi treneri znaju koliko je on poseban. Svi znaju kakav je on igrač. Trenutno je verovatno najbolji košarkaš na svetu", rekao je Dončić.

Kurir sport

00:18

Nikola Jokić stigao na žurku

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track