NEĆETE GA PREPOZNATI Nekada je terorisao golmane u dresu Intera, danas oduševljava svojim umećem na košarkaškom terenu! HIT PRIČA
Foto: Twitter Printscreen

kakav car

NEĆETE GA PREPOZNATI Nekada je terorisao golmane u dresu Intera, danas oduševljava svojim umećem na košarkaškom terenu! HIT PRIČA

Košarka -

Mnogi fudbalski asovi nakon profesionalne karijere obično odluče da na neki način ostanu u fudbalu - uplove u trenerske ili menadžerske vode, rade kao stručni analitičari, fudbalski funkcioneri i slično... Međutim, to nije slučaj sa proslavljenim argentinskim golgeterom Rodrigom Palasijom.

Čovek koji je godinama oduševljavao ljubitelje Serije A svojim spektakularnim golovima u dresu Intera, Bolonje i Đenove nakon sjajne fudbalske karijere rešio je da se oproba u sportu pod obručima.

Verovali ili ne, ovaj 41-godišnjak trenutno brani boje košarkaškog kluba Polisportiva Garegnano Basket iz Milana koji nastupa u četvrtom rangu italijanske košarke.

Na društvenim mrežama pojavila se fotografija Palasija sa meča u Seriji D i mnogi ga u prvi mah nisu ni prepoznali u košarkaškom dresu.

Sjajni Argentinac završio je fudbalsku karijeru 2022. godine i odmah se posvetio košarci, pa je i dalje u sjajnoj fizičkoj formi.

U Seriji A ostavio je izuzetno dubok trag. Nastupao je sa velikim uspehom za Inter, Bolonju i Đenovu i na ukupno 357 utakmica postigao 93 gola. Veliki trag ostavio je i u Boki Juniors za koju je odigrao 131 utakmicu i postigao 54 gola. Bio je i dugogodišnji reprezentativac Argentine.

Kurir sport

01:25

Košarka je nezamisliva bez Dude: Beograd dobio teren posvećen Dušanu Ivkoviću

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track