VEĆ MU PRESELA NBA LIGA! Filip Petrušev u NOVOM PROBLEMU: Ni Sakramento ga NE ŽELI, Srbin stigao do ČETVRTOG kluba u Americi!
Foto: USA TODAY Sports / ddp USA / Profimedia

pokajao se

VEĆ MU PRESELA NBA LIGA! Filip Petrušev u NOVOM PROBLEMU: Ni Sakramento ga NE ŽELI, Srbin stigao do ČETVRTOG kluba u Americi!

Košarka -

Iz Filadelfije u Los Anđeles Kliperse, iz Klipersa u Sakramento Kingse, a sada iz Kingsa u - G ligu!

Filip Petrušev stigao je i do četvrtog kluba u Americi pošto ga je Sakramento poslao u svoj razvojni tim, te se može reći da mu je karijera "preko bare" već uveliko presela.

Petrušev će u nastavku sezone pokušati da dokaže da vredi u timu Stokton Kingsa, inače filijale Sakramenta u razvojnoj ligi. Smatraju u Sakramentu da Petrušev nema šta da traži pored imena kao što su Domantas Sabonis, Aleks Len i Saša Vezenkov, te su rešili da reprezentativca Srbije proslede dalje.

Filip Petrušev
foto: Tim Nwachukwu / Getty images / Profimedia

Spekulisalo se da bi Petrušev možda mogao nazad u Evropu posle svega što mu se izdešavalo, ali njegov agent Miodrag Ražnatović je otvoreno istakao da se Evropa u ovom momentu ne razmatra što i nije nelogično s obzirom na visinu njegovog ugovora. Petrušev će ove sezone garantovano zaraditi 1.120.000 dolara, a naredne ta cifra ide i na 1.891.000 tako da će on vrlo verovatno ostati da se bori i neće se vraćati na Stari kontinent.

Nekadašnji košarkaš Crvene zvezde odigrao je samo tri minuta za Filadelfiju od početka sezone.

Kurir sport

BONUS VIDEO:

00:18

Nikola Jokić stigao na žurku

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track