PARTIZANOV BRAZILAC OPČINJEN VRELOM DEVOJKOM IZ ZENICE! Ogromna je ZVEZDA u Americi, ODUŠEVIĆE vas njen POSAO! "Ukrala" mu je SRCE
Foto: KK Partizan, Printscreen / Instagram / karmen_wwe

OTKRIVAMO

PARTIZANOV BRAZILAC OPČINJEN VRELOM DEVOJKOM IZ ZENICE! Ogromna je ZVEZDA u Americi, ODUŠEVIĆE vas njen POSAO! "Ukrala" mu je SRCE

Košarka -

Dugo su navijači Partizana čekali Bruna Kabokla i Brazilac je posle niza peripetija konačno obukao crno-belu opremu i priključio se treninzima.

Snažni centar doneće mnogo Partizanu, ima veliki potencijal da postane ljubimac Grobara, a svoj privatni život vešto krije od očiju javnosti. Ipak, jedan brazilski košarkaški portal otkrio je ko je "ukrao srce" Brunu Kaboklu i javnost na ovim prostorima definitivno će se oduševiti!

Portal "Livebasketball.br" istakao je kako je Kaboklo opčinjen vrelom Karmen Petrović koja je ogromna zvezda u Sjedinjenim Američkim Državama. Navode Brazilci da su Bruno i Karmen zajedno, a kao dokaz priložili su to da su često aktivni na društvenim mrežama u komentarima na fotografijama, pa je tako Kaboklo pre dolaska u Partizan nastavio sa punom pažnjom da prati objave atraktivne devojke rodom iz Zenice.

Karmen Petrović
foto: Printscreen / Instagram / karmen_wwe

Inače, pravo ime ove Balkanke je Monika Klisara, ali je uzela ovo "umetničko" kako bi se što bolje probila u svetu američkog rvanja! Njen posao oduševljava mnoge širom planete, a ona je u ring ušla ove godine i za kratko vreme pobrala je mnogo simpatija.

1 / 5 Foto: Printscreen / Instagram / karmen_wwe

Veoma je popularna na društvenim mrežama gde ima preko 51.000 pratilaca koje često počasti i obnaženim fotografijama ili objavama iz ringa.

Pre nego što je ušla u svet američkog rvanja, atraktivna devojka iz Zenice bavila se karateom i to veoma uspešno, pa je njeno lice znalo da krasi i naslovne strane pojedinih časopisa.

Kada je sa karatea svojovremeno prešla na rvanje imala je i jednu jako zanimljivu izjavu kojom se predstavila američkoj javnosti.

- Moje ime je Monika Klisara, rođena sam u ratom razorenoj istočnoj Evropi, emigrirala u Kanadu, trenirala sam karate ceo život, a sada sam dovoljno blagoslovena da nastavim svoj put sa "WWE". Mnogo stvari u mom životu mi je bilo strano. Osećala sam se kao da ne pripadam, kao da se delovi ne uklapaju. Ovo nije taj slučaj - rekla je ona, pa dodala:

- Ovde sam, i osećam se kao da sam upravo tamo gde treba da budem. Hvala Bogu, mojoj porodici, prijateljima i svima koji su bili na ovoj divljoj vožnji sa mnom. Jedna stvar u vezi mene je da moja strast, upornost i volja za učenjem nikada neće prestati. Nadam se da mogu da vas učinim ponosnim!

Na internetu se mogu naći informacije i da Karmen Petrović obožava Novaka Đokovića i velika je navijačica srpskog tenisera.

Dakle, Bruno Kaboklo već je zavoleo žene sa ovih prostora, a da li će i njega zavoleti navijači Partizana i koliko će doneti klubu ostaje da se vidi.

Kurir sport

BONUS VIDEO:

00:16

Partizan na zagrevanju

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track