SVI SE OPRAŠTAJU OD PREMINULOG FUDBALERA! Aleksandar nađen MRTAV, otac otkrio uzork smrti: "Do tri sata je bio u karaoke baru..."
Foto: Instagram

šokantno

SVI SE OPRAŠTAJU OD PREMINULOG FUDBALERA! Aleksandar nađen MRTAV, otac otkrio uzork smrti: "Do tri sata je bio u karaoke baru..."

Fudbal -

Ruski fudbaler, Aleksej Lesin (30), pronađen je mrtav 6. novembra, a njegov otac pokrenuo je more pitanja izjavom da postoji snimak koji bi mogao da dokaže šta se desilo.

Lesin je tokom karijere nastupao za nekoliko niželigaša među kojima su Himik, Ćeboksari i Čuvašija, a fudbal je aktivno prestao da igra 2020. godine. Ipak, nastavio je da se bavi malim fudbalom i život je izgubio posle jedne večeri u kojoj je sa ekipom krenuo u noćni izlazak.

On je pronađen mrtav u Sočiju, a izjava njegovog oca, Sergeja Lesina, pokrenula je more pitanja.

- Kao što je pregledom utvrđeno, Aleksej je umro od gušenja. Udavio se, jednostavno rečeno. Istraga je otkrila da je do tri sata bio u karaoke baru sa ekipom. Kada se bar zatvorio krenuli su u drugi bar, ali moj sin nije mogao da uđe zbog kodeksa oblačenja jer je bio u šortsu. Saigrači su hteli da pozovu taksi koji bi ga odvezao kući, ali je on odbio i rekao da će ih sačekati - počeo je priču Sergej Lesin, pa dodao:

- Otišao je u drugi bar, odakle je u pet sati viđen kako izlazi i kreće ka moru. Pronađen je oko osam sati. Postoji čak i snimak kako leži na obali. Kamere su po celoj obali, tamo bi trebalo sve da se vidi. Sa sobom je nosio ranac sa stvarima i dokumenta koji još nisu pronađeni.

Dakle, sve je obavijeno velom misterije i dalja istraga pokazaće šta se sve dogodilo.

Prema novim detaljima, forenzičari su već uveliko krenuli da rade na ovom slučaju, a od Alekseja se oprašta bukvalno cela Rusija. Iza sebe je ostavio trogodišnju ćerku i o njemu svi imaju samo reči hvale.

Kurir sport

BONUS VIDEO:

08:43

SRBIN FUDBALSKA LEGENDA MEKSIKA! Kod nas je NEPOZNAT, a njegov potez ušao je u anale PARTIZANA! Ovo ime odjekivalo je širom sveta

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track