NIJE LAKO KADA OVAKO IZGUBITE! Sferopulos pronašao dobre stvari u porazu od Barselone: Zajedno smo manje od tri nedelje...
Foto: Javier Borrego / Zuma Press / Profimedia

EVROLIGA

NIJE LAKO KADA OVAKO IZGUBITE! Sferopulos pronašao dobre stvari u porazu od Barselone: Zajedno smo manje od tri nedelje...

Košarka -

Košarkaši Crvene zvezde izgubli su u 7. kolu Evrolige od Barselone sa 86:81 (24:18, 26:25, 18:19, 21:19), propustivši priliku da na samom kraju utakmice prokrenu rezulat.

Trener crveno-belih, Janis Sferopulos, poručio je da je zadovoljan napretkom u igri ekipe koju je nedavno preuzeo.

- Nije lako kada izgubite u poslednjem minutu, ali čestitam mojim igračima na požrtvovanosti i zalaganju. Zajedno radimo manje od tri nedelje i pravimo pomak u našoj igri. Na putu smo da budemo još konzistentniji – rekao je Sferopulos.

Zvezda se vratila posle velikog zaostatka, imala nekoliko prilika da u završnim minutima dođe i do prednosti, ali nije uspela to da uradi.

- Pokazali smo karakter kada smo bili u zaostatku i znali smo kako da se vratimo. Meč su odlučile nijanse, sitni detalji, koji su prelomili na Barseloninu stranu. Nadam se da ćemo se poboljšati i u segmentu donošenja odluka u napadu kako bismo dobijali ovakve utakmice – zaključio je Sferopulos.

(Kurir sport)

Bonus video:

00:14

Atmosfera ispred Arene pred meč Partizan - Crvena zvezda

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track