OPŠTA PANIKA U MINHENU ZBOG DOLASKA GROBARA! Bajern izadao SAOPŠTENJE NA SRPSKOM pred meč sa Partizanom: Naša hala je rasprodata!
Foto: Screenshot

evroliga

OPŠTA PANIKA U MINHENU ZBOG DOLASKA GROBARA! Bajern izadao SAOPŠTENJE NA SRPSKOM pred meč sa Partizanom: Naša hala je rasprodata!

Košarka -

Košarkaški klub Bajern izdao je saopštenje na srpskom jeziku u kom je upozorio navijače Partizana na pravila ponašanja pre i tokom utakmice 8. Evrolige Bajern - Partizan, koja je na programu u minhenskom "BMW parku" (sreda, 20.30).

"Naša hala je protiv Partizana rasprodata! Neće biti dodatnih ulaznica na blagajni pre utakmice. Stoga vas molimo da ne dolazite bez važeće karte. Radi pojačane kontrole na ulazu u halu, mole se svi navijači da, što je pre moguće sa gradskim prevozom dođu u BMW Park. Ulazak u Halu je moguć 90 Minuta pre početka utakmice", stoji na početku klupskog saopštenja objavljenom na srpskom jeziku.

Iz Bajerna upozoravaju da je iz bezbednosnih razloga zabranjeno unošenje torba svih vrsta u dvoranu.

"Radi sigurnosti, tašne bilo koje vrste i veličine neće biti moguće da se unesu u halu. Bubnjevi i megafoni nisu dozvoljeni! Transparenti i zastave (dužina štapa ne sme biti veća od 1,50 metara) moraju na glavnom ulazu biti pokazani. Radujemo se interesantnoj i uzbudljivoj utakmici", zaključuje se u saopštenju kluba iz Minhena.

Podsetimo, prošle sezone Partizan je imao neverovatnu podršku u Minhenu. U dvorani je bilo nekoliko hiljada navijača koji su priredili atmosferu za pamćenje - navijanje nije prestajalo, a u poslednjim minutima susreta viđena je i koreografija sa svetlima koja je obasjala gornji prsten dvorane.

Kurir sport

00:17

Arena gotovo puna

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track