"ČOVEK SE DRŽI ZA REČ, A VO ZA ROGOVE" Društvene mreže se "USIJALE" zbog scene iz poznatog kviza: Na udaru Nikola Mirotić? (VIDEO)
Foto: Fabrizio Carabelli / Zuma Press / Profimedia

"oborio" internet

"ČOVEK SE DRŽI ZA REČ, A VO ZA ROGOVE" Društvene mreže se "USIJALE" zbog scene iz poznatog kviza: Na udaru Nikola Mirotić? (VIDEO)

Košarka -

Saga oko dolaska Nikole Mirotića u Partizan trajala je neko vreme, ali je transfer ipak propao i iskusni košarkaš završio je u Olimpiji iz Milana.

Sve ovo pogodilo je navijače tima koji sa klupe vodi Željko Obradović i oni nisu oprostili Mirotiću što nije stigao u Beograd. U prilog tome govori i situacija iz poznatog kviza Potera koji se emituje na Radio televiziji Srbije u kojoj je jedan od takmičara prozvao jednog košarkaša, a njegove reči "zapalile" su društvene mreže jer svi veruju da je u pitanju Nikola Mirotić!

Voditelj Jovan Memedović komentarisao je takmičara i njegove "saborce" iz ekipe i rekao da imaju znanja da dođu do finalne potere, ali je dobio neočekivan odgovor.

- Hvala na tome, ali da se osvrnem na skorašnju transfer sagu sa jednim košarkašem. Ima ona narodna izreka, čovek se drži za reč, a vo za rogove. Mi smo dali reč jedan drugom da ćemo se držati dogovora, tako da je reč svetinja.

Memedović je posle toga samo kratko odgovorio.

- Velika šteta, ali imate finalnu poteru do kraja, pa ćemo videti. Čestitam na tome.

Nije bilo puno velikih transfer saga koje su se završile tako bolno ovog leta, te su na društvenim mrežama krenuli komentari kako je u pitanju Nikola Mirotić. Da li je takmičar stvarno mislio na njega ostavićemo vama da procenite.

Kurir sport

BONUS VIDEO:

00:05

Supruga Danila Anđušića otkrila kada Mirotić potpisuje za Partizan

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track