"ĐOKOVIĆ JE ZA CRNU GORU URADIO VIŠE NEGO IKO" Dejo Savićević BRUTALAN: "Svaka BUDALA može da izađe na televiziju i kaže šta hoće"
Foto: Starsport/Peđa Milosavljević, AP Antonio Calanni

nema dilemu

"ĐOKOVIĆ JE ZA CRNU GORU URADIO VIŠE NEGO IKO" Dejo Savićević BRUTALAN: "Svaka BUDALA može da izađe na televiziju i kaže šta hoće"

Tenis -

Legendarni Dejan Savićević govorio je o najboljem teniseru planete Novaku Đokoviću i njegove reči potresle su region.

Čuveni "Genije" dotakao se Đokovića i svega što je on uradio za Crnu Goru, te je, gostujući na Prvoj televiziji zagrmeo:

- Imate Đokovića kojem mnogi govore da je mogao nešto na drugi način, a čovek je više uradio za Crnu Goru nego iko. Svaka budala sad može da izađe na televiziju i da kaže šta hoće. Kamo sreće da i dalje ima cenzure… Kakvi likovi sve imaju prostora, gledate i prostitutke koje su idoli - istakao je Savićević.

Novak Đoković
foto: Italy Photo Press / Zuma Press / Profimedia

Zatim je govorio i o svojoj funkciji - mestu predsednika Fudbalskog saveza Crne Gore.

- Ostao sam u fudbalu, to je ono što sam odmalena najviše voleo. Ne kajem se što sam se prihvatio da budem na čelu FSCG već 22 godine, iako opozicija sada jača. Promenom vlasti, kako neki kažu, strukture ljudi su se grupisale i pregrupisale, ali mislim da je fudbalska priča na mojoj strani. I dalje imamo tu fudbalsku većinu koja stoji iza mene i koja me podržava - rekla je legenda Crvene zvezde i Milana, pa dodala da mu je krivo što reprezentacija Crne Gore i dalje čeka na veliko takmičenje:

Dejan Savićević
foto: Starsport©

- Žao mi je, dva puta smo bili blizu. Da smo pobedili ovde, 2013. protiv Ukrajine, kad se Jovetić povredio i dobio crveni karton, bili bismo prvi u grupi. Ta šansa je bila krucijalna. Da smo pobedili, otišli bismo na "+9" i bili bismo ispred svih.

Podsetimo, Novak Đoković se trenutno nalazi u Torinu gde će u utorak od 21 čas igrati protiv Janika Sinera meč drugog kola svoje grupe Završnog mastersa. Sa druge strane, fudbalska reprezentacija Crne Gore u četvrtak od 20.45 igra protiv Litvanije svoj duel kvalifikacija za Evropsko prvenstvo.

Kurir sport

BONUS VIDEO:

00:15

Novak u Parizu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track