OTKRIVAMO DETALJE HAOSA: Navijač Partizana UTRČAO NA TEREN, pa napravio LOM! MOMENTALNO IZBAČEN IZ HALE, zaradio i ŽESTOKU KAZNU!
Foto: Starsport

sramota

OTKRIVAMO DETALJE HAOSA: Navijač Partizana UTRČAO NA TEREN, pa napravio LOM! MOMENTALNO IZBAČEN IZ HALE, zaradio i ŽESTOKU KAZNU!

Košarka -

Košarkaši Partizana poraženi su od Igokee rezultatom 91:89 u meču odigranom u okviru sedmog kola ABA lige.

Crno-beli su odigrali veoma loš meč, te su navijači bili vidno nezadovoljni po završetku, a jedan od njih otišao je korak dalje, utrčao je u halu i napravio incident zbog kog je zaradio žestoku kaznu.

1 / 4 Foto: Starsport

Partizan se oglasio saopštenjem u kom navodi da je ovom navijaču trajno zabranjen ulazak u halu.

- U nedelju, 12. novembra, nakon poslednjeg zvuka sirene koja je označila kraj utakmice između Partizana Mozzart Bet i Igokee, dogodila se neprijatna situacija na samom terenu, tačnije duž bočne linije terena.

Nakon poraza našeg tima od Igokee, u meču koji je imao i humanitarni karakter, jedan gledalac iz sektora pored igrališta je svojim ponašanjem bacio ljagu kako na nedeljnu utakmicu, tako i na KK Partizan.

Vinovnik incidenta koji se veoma nedolično poneo prema igraču KK Partizan, identifikovan je isto veče i protiv njega je pokrenut postupak pred disciplinskom komisijom Kluba.

U skladu sa pravilima Kluba, a sa željom da se zaštiti integritet igrača, naš domaći teren i ugled KK Partizan, doneta je odluka da vinovniku incidenta bude trajno zabranjen ulazak u dvoranu, na svim mečevima koje KK Partizan igra kao domaćin.

Ovim činom, Klub želi da pošalje jasnu poruku da tolerancije za incidente ovog i sličnog tipa nema, niti će u budućnosti biti - navedeno je u saopštenju Partizana.

Svi su sa razlogom postavili pitanje - šta se stvarno desilo na parketu po završetku meča? Prema saznanjima do kojih smo došli, navijač koji je utrčao na teren zaleteo se prema Urošu Trifunoviću kog je navodno i pljunuo, a obezbeđenje je sprečilo veći incident.

Zbog toga je huligan zaradio žestoku kaznu i sada će se zauvek pitati da li je trebalo da postupi kako je postupio.

Kurir sport

BONUS VIDEO:

00:06

Atmosfera pred meč Partizan - Cibona

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track