"NJIMA ĆU BITI VEČNO ZAHVALAN, UVEK ĆE MI NEDOSTAJATI" Emotivno izlaganje Vildoze - govorio o Zvedzi, Delijama, prelasku u Pao...
Foto: Starsport/Srđan Stevanović

otvorio je dušu

"NJIMA ĆU BITI VEČNO ZAHVALAN, UVEK ĆE MI NEDOSTAJATI" Emotivno izlaganje Vildoze - govorio o Zvedzi, Delijama, prelasku u Pao...

Košarka -

Nakon epizode na Malom Kalemegdanu, argentinski košarkaš Luka Vildoza prešao je u Panatinaikos, gde i nije baš najbolje snašao.

Sjajni Grk je uspeo da osvoji simpatije navijača Crvene zvezde, koji će zauvek ostati u njegovom srcu.

Iako rastanak nije bio baš najsjajniji, Vildoza sada u čistom superlativu govori o Crvenoj zvezdi.

- Vratilo mi se samopouzdanje, naročito zahvaljujući periodu u Crvenoj zvezdi. Tamo sam se osećao odlično, navijači su mi pružili strast koja mi je bila neophodna, a i saigrači su mi mnogo pomogli. Zato ću im večno biti zahvalan i uvek će mi nedostajati. Sada sam ‘drugi’ igrač. Osećam se mnogo komfornije u napadu, ali i po pitanju fizičke spreme, baš sam napredovao - rekao je Vildoza.

Crvena zvezda, Zvezda, Luka Vildoza, Fakundo Kampaco
foto: Starsšprt

Grčki košarkaš smatra da nije pogrešio prelaskom u Panatinaikos.

- Bio sam siguran da sam doneo pravu odluku prelaskom u Panatinaikos jer sam znao koje će još košarkaše dovesti. Čim je trener Ataman ozvaničio svoj dolazak, nisam imao dilemu. On je stigao sa razlogom – da stvori kvalitetan tim i vrati PAO tamo gde i pripada. Možemo da stvorimo nešto veliko, ali smo još na početku tog puta. Imamo pregršt kvalitetnih igrača, ostaje nam da se uigramo i biće onda sve u redu - kaže Vildoza.

Kurir sport

Bonus video:

00:04

Luka Vildoza i Milica Tasić posle utakmice

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track