VRELIM FOTKAMA "ZAPALILA" DRUŠTVENE MREŽE! Dok se Kaboklo BORIO sa Bajernom, devojka košarkaša Partizana POČASTILA muške pratioce!
Foto: Printscreen / Instagram / karmen_wwe, Printscreen

"gori"

VRELIM FOTKAMA "ZAPALILA" DRUŠTVENE MREŽE! Dok se Kaboklo BORIO sa Bajernom, devojka košarkaša Partizana POČASTILA muške pratioce!

Košarka -

Košarkaši Partizana poraženi su od Bajerna u Minhenu rezultatom 94:85 u meču osmog kola Evrolige, a najbolji učinak među crno-belima imao je novajlija, Brazilac Bruno Kaboklo koji je upisao 19 poena.

Dok se Kaboklo borio sa košarkašima Bajerna, njegova devojka Karmen Petrović rešila je da počasti muške pratioce vrelim fotografijama koje je objavila na društvenim mrežama.

Karmen, kojoj je pravo ime Monika Klisara i poreklom je iz Zenice, a velika je zvezda "preko bare" gde se bavi američkim rvanjem. Popularna je na društvenim mrežama gde često objavljuje fotografije u izazovnim izdanjima, te su ove poslednje koje su stigle malo pošto je Partizan poražen od Bajerna "oborile" internet.

Veliko je pitanje kako će Bruno Kaboklo reagovati na komentare muškaraca na nove fotografije njegove devojke, ali jedno je sigurno - Brazilac je "ubo džekpot" kada je lepša polovina u pitanju.

Kurir sport

BONUS VIDEO:

00:06

Atmosfera pred meč Partizan - Cibona

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track