BIZARNA SITUACIJA! Zvezda NBA lige u NEOČEKIVANOM PROBLEMU: Mora da nosi FLASTER NA VRATU kako ne bi zaradio OGROMNU KAZNU!
Foto: Jacob Kupferman / Getty images / Profimedia

nema kud

BIZARNA SITUACIJA! Zvezda NBA lige u NEOČEKIVANOM PROBLEMU: Mora da nosi FLASTER NA VRATU kako ne bi zaradio OGROMNU KAZNU!

Košarka -

Zvezda NBA lige i košarkaš Šarlota, Lamelo Bol, našao se u neočekivanom problemu zbog tetovaže koju ima na vratu.

Naime, Lamelo je istetovirao "LF" na vratu, što je skraćenica za "LaFrance", njegovo srednje ime, ali i brend odeće koji je relativno skoro izbacio.

Pravila najkvalitetnijeg košarkaškog takmičenja na planeti su jasna - reklame su zabranjene čak i u vidu tetovaža, te Lamelo mora da pokriva ovaj deo tela flasterom za vreme utakmica kako ne bi zaradio ogromnu kaznu.

Košarkaš Šarlota je proteklih nedelja imao razgovore sa predstavnicima NBA lige na tu temu, a počeo je da prikriva tetovažu u porazu od Majamija od pre nekoliko dana kako bi izbegao plaćanje novčanih kazni i eventualne druge sankcije.

Ovo nije prvi put da se u porodici Bol dešava slična situacija. Lamelov stariji brat, Lonzo je još 2018. imao istetovirano "Big Baller Brand" (kompanija za sportsku opremu koji je otvorio njihov otac Lavar), pa je morao to da krije. Definitivno, porodica Bol će ostati upamćena u istoriji NBA lige kao jedna od onih sa najviše skandala.

Kurir sport

BONUS VIDEO:

00:18

Nikola Jokić stigao na žurku

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track