BOGDANOVIĆ CEPAO MREŽICU, ALI UZALUD! Embid srušio Atlantu, kapiten Srbije i Hoksi doživeli prvi poraz u novom takmičenju
Foto: USA TODAY Sports / ddp USA / Profimedia

NBA

BOGDANOVIĆ CEPAO MREŽICU, ALI UZALUD! Embid srušio Atlantu, kapiten Srbije i Hoksi doživeli prvi poraz u novom takmičenju

Košarka -

Košarkaši Atlante poraženi su rezultatom 126:116, uz dvocifren poenterski učinak Bogdana Bogdanovića.

Kapiten reprezentacije Srbije je utakmicu novog NBA takmičenja, koji se igra prvi put, završio sa 13 poena, po tri asistencije i ukradene lopte i dva skoka.

Uprkos minimalnom zaostatku posle prve dve četvrtine (57:56) Hoksi nisu uspeli da dođu do druge pobede u ovom takmičenju, pa sada imaju učinak od po jednog trijumfa i poraza.

Bogdanović je iz igre pogodio četiri od 12 šuteva, od čega za tri poena tri od osam, imao je tri izgubljene lopte i isto toliko ličnih grešaka, a za 24 minuta koliko je proveo u igri Filadelfija je napravila plus od 14 poena.

Seventisiksersi su ostali na jednom porazu, a imaju dve pobede.

Najedikasniji kod Filadelfije bio je Džoel Embid sa 32 poena, a imao je još osam asistencija i sedam skokova. Odličan je bio i Tobajas Heris sa 29 poena i 10 skokova.

U poraženom sastavu Tre Jang je imao 22 poena i 12 asistencija, Džejlen Džonson 18 uz 10 skokova, a Klint Kapela 17 uz 11 skokova.

Kurir sport

Bonus video:

01:48

Bogdan Bogdanović posle finala

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track