POGLEDAJTE ZAŠTO JE JOKIĆU PUKAO FILM! Srbina udaraju, a sudija se pravi lud! Nikoli "PREKIPELO" pa rešio da mu očita lekciju!
Foto: Printscreen

sraman tretman

POGLEDAJTE ZAŠTO JE JOKIĆU PUKAO FILM! Srbina udaraju, a sudija se pravi lud! Nikoli "PREKIPELO" pa rešio da mu očita lekciju!

Košarka -

Najbolji srpski košarkaš Nikola Jokić ima sraman tretman kod američkih sudija.

Iako je ubedljivo najbolji igrač u ligi i NBA šampion i MVP finala, jasno je kao dan da sudije u ligi ne poštuju Srbina.

Jokić je najveća enigma za odbrane protivnika i njegovi čuvari često koriste prekomernu silu kako bi ga zaustavili, međutim, često se dešava da sudije ne sviraju ličnu ni nakon brutalno oštrih faulova nad Srbinom. Nikola je tako na utakmici protiv Detroita izgubio živce i krenuo da se obračuna sa američkim arbitrom koji nije želeo da dosudi nekoliko očiglednih faulova nad Srbinom.

Jokić je najpre fauliran pri prijemu lopte, a potom i nakon situacije u kojoj je bio udvojen, ali sudija je ostao nem. Somborcu je pao mrak na oči, ljutito se zaleteo na sramnog arbitra i očitao mu lekciju, zbog čega je istog momenta zaradio drugu tehničku i isključenje.

Pogledajte kako je to izgledalo:

Kurir sport

00:38

Nikola Jokić lumpuje

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track