SKANDAL O KOM BRUJI SRBIJA! OPŠTA TUČA NA MEČU KADETA: Treneri se zakačili i nastao je lom - SEVALE PESNICE, uleteli i roditelji!
Foto: Printscreen

BRUKA I SRAMOTA

SKANDAL O KOM BRUJI SRBIJA! OPŠTA TUČA NA MEČU KADETA: Treneri se zakačili i nastao je lom - SEVALE PESNICE, uleteli i roditelji!

Košarka -

Sramne scene sa košarkaške utakmice u Valjevu zaprepastile su javnost u Srbiji.

Gradski derbi u Međuregionalnoj košarkaškoj ligi za kadete obeležio je nezapamćen skandal. Utakmica između Metalca i Radničkog iz Valjeva prekinuta je nakon opšte tuče koja je izbila na terenu.

U finišu prve četvrtine, nakon jedne sudijske odluke, došlo je do žestokog verbalnog sukoba između trenera Metalca Vladimira Panića i trenera Radničkog Aleksandra Ilića. Treneri su momentalno isljučeni, ali to je bio samo početak haosa.

Prema nezvaničnim informacijama, Panić je tada prišao klupi protivnika i tu se situacija zaoštrila, pa je jedan od igrača Metalca završio na parketu i zaradio je blaži potres mozga. U jednom momentu, sa tribina su na teren ušli i roditelji, neki su učestvovali u tuči, dok su pojedini pokušavali da smire situaciju.

Policija je brzo stigla na lice mesta, napravljen je zapisnik, a biće pregledane i nadzorne kamere koje su čitav događaj snimile.

Očekuju se žestoke kazne Košarkaškog saveza Srbije, o kojima će odlučivati Disciplinska komisija.

Kurir sport/Mondo/Hot sport

02:44

LEGENDARNI SRPSKI KOŠARKAŠ POBEGAO S PRIPREMA REPREZENTACIJE! Njegov bivši saigrač otkrio: Uvek smo se tukli s Čačanima

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track