ŠOK IZ NBA LIGE - VASA MICIĆ SE VRAĆA U EVROPU?! Da li su Zvezda i Partizan NACILJALI sjajnog srpskog plejmejkera? VIDEO
Foto: Joshua Gateley / Getty images / Profimedia

povratak

ŠOK IZ NBA LIGE - VASA MICIĆ SE VRAĆA U EVROPU?! Da li su Zvezda i Partizan NACILJALI sjajnog srpskog plejmejkera? VIDEO

Košarka -

Srpski košarkaš Vasilije Micić potpisao je trogodišnji ugovor sa Oklahoma Tanderima na oko 24 miliona dolara, od čega je poslednja godina tim opcija, a ostatak ugovora je garantovan.

Međutim može da se desi da ugovor vrlo brzo bude raskinut pošto srpski košarkaš od samog dolaska u ekipu nije našao mesto sebi, niti je dobio pravu priliku.

U NBA ligi su definisana pravila igrač se neće otarasiti garantovanog novca, a klub ga neće dati bez neke kompenzacije, tako da se očekuje neki trejd u skorijoj budućnosti.

Kao potencijalna destinacija spominju se Čikago Bulsi, koji su deficitarni na poziciji plejmejkera usled povreda svojih igrača.

Ukoliko dođe do raskida ugovora Micić bi mogao da se vrati u Evropu, gde se otvaraju brojne mogućnosti.

Već se u košarkaškim krugovima pominje da su za njegove usluge zainteresovani su brojni evroligaši, među njima i srpski klubovi Partizan i Crvena zvezda.

Micić je ove godine odigrao osam mečeva, u proseku je na terenu provodio 12,3 minuta i prosečno beležio 3,4 poena, 2,8 asistencija i tek pola skoka po utakmici.

Kurir sport / V. Ž.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track