"ON SE ŽALIO DA MU JE VID OŠTEĆEN" Fener se oglasio nakon SKANDALA koji je šokirao svet - evo kakva je situacija sa Madarom!
Foto: Pritnscreen

saopštenje

"ON SE ŽALIO DA MU JE VID OŠTEĆEN" Fener se oglasio nakon SKANDALA koji je šokirao svet - evo kakva je situacija sa Madarom!

Košarka -

Utakmica Superlige Turske između Fenerbahčea i Bešiktaša neće ostati upamćena po košarci, već po izgredima navijača domaćeg tima.

Na manje od tri minuta do kraja poluvremena došlo je do prekida jer je predmetom sa tribina u glavu pogođen izraelski plejmejker Jam Madar.

Danas se oglasio i Fenerbahče, koji je izdao saopštenje povodom celokupne situacije:

- Objašnjenje. Kako je poznato, tokom prvog poluvremena utakmice koju je naš tim igrao u dvorani "Sinan Erdem", nekoliko objekata je bačeno sa tribina na našu ekipu i jedan je pogodio Jama Madara u glavu. Naš igrač je morao da ode u svlačionicu, a nakon intervencije našeg tima, kao i njegove jake želje, nastavio je u drugom poluvremenu utakmicu.

Posle meča, naš igrač se žalio da ne vidi baš najbolje, da mu je vid oštećen, a stanje Jama Madara će biti razjašnjeno u narednim danima posle daljih pregleda. Mi mu želimo brz oporavak.

Ali, uzimajući u obzir sve ove incidente tokom košarkaške utakmice, osim uvreda izrečenih tokom čitavog meča, stvoreno je i takvo okruženje u kom su nas gađali sa tribina, preteći na taj način da ugroze zdravlje svakog na terenu. Osuđujemo sve one koji su bili učesnici ovoga, a takođe i zvaničnike meča koji su nastavlili utakmicu i uprkos činjenici da je jedan igrač povređen. Od pojedinaca, ali i institcuija, pogotovo Turskog košarkaškog saveza, čija je odgovornost da osigura igrače i da spreči ovakve incidente, da identifikuje onoga ko je napravio ovaj incident i da ga propisno kazni. Očekujemo najrigoriznije mere, kako bismo sprečili ovakve incidente u budućnosti - piše u saopštenju turskog kluba.

Kurir sport

Bonus video:

00:22

Jam Madar posle derbija najpre otišao do devojke i brata

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track