"ŽENE NAS SLIKAJU SA BRODA - BOBAN POZIRA, A JA SE DAVIM" NBA superstar ispričao urnebesnu anegdotu sa letovanja u Crnoj Gori!
Foto: Instagram/danielarajic

hit priča

"ŽENE NAS SLIKAJU SA BRODA - BOBAN POZIRA, A JA SE DAVIM" NBA superstar ispričao urnebesnu anegdotu sa letovanja u Crnoj Gori!

Košarka -

Čuveni NBA košarkaš i srpski zet, Pol Džordž, ispričao je u jednom podkastu urnebesnu anegdotu sa letovanja u Crnoj Gori.

NBA superstar koji je oženio srpkinju Danijelu Rajić posetio je letos Srbiju i Crnu Goru.

Posetio je tazbinu u selu Mramorak u blizini Pančeva, osetio noćni život u Beogradu, a onda u društvu srpskog košarkaša Bobana Marjanovića uživao u čarima Jadranskog mora.

Slavni as rešio je da ispriča i jednu smehotresnu anegdotu sa uzbudljivog odmora.

"Bio sam u Srbiji, odnosno Crnoj Gori sa Bobanom Marjanovićem. Igrali smo se loptom u vodi, bili smo oko 15 metara od obale. Igrali smo igru u kojoj moraš da skočiš i uhvatiš loptu, kao malu odbojkašku loptu, ne sme da ti ispadne i moraš da je proslediš do sledeće osobe. Bilo nas je četiri ili pet u vodi. Ja sam se mučio, jer su svi imali dve ruke iznad vode, a ja samo jednu. Drugom sam se trudio da opstanem iznad površine. A njima su se videli trbušnjaci iznad vode. Pitao sam Bobana: „Brate, da li ti stojiš?“ Ali i njegovi drugari, koji nisu toliko visoki i nisu u najboljoj formi, bili su iznad vode. Imam i sliku. Naše žene su bile na brodu i slikale nas. Ja sam mahao na ivici davljenja, a oni su pozirali", rekao je uz osmeh Pol Džordž.

@podcastpshow

Swimming with Boban is as hard as you think ?

♬ original sound - Podcast P Show

Kurir sport

00:29

Fešta uz srpsku muziku na svadbi NBA zvezde

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track