Najnovije vesti

"MNOGO TOGA ŽELIM DA KAŽEM..." Bivši košarkaš Zvezde udario na sudije, navijači Partizana ga RAZAPELI! Društvene mreže "GORE"
Foto: Starsport

EVROLIGA

"MNOGO TOGA ŽELIM DA KAŽEM..." Bivši košarkaš Zvezde udario na sudije, navijači Partizana ga RAZAPELI! Društvene mreže "GORE"

Košarka -

Košarkaš Monaka, Džordan Lojd, našao se na meti uvreda zbog reakcije nakon utakmice protiv Partizana.

Igrači francuskog tima bili su nezadovoljni zbog pojedinih sudijskih odluka na utakmici 12. kola Evrolige u kojoj je njihov tim poražen posle drame i produžetka.

Nekoliko košarkaša Monaka se oglasilo putem društvene mreže Instagram, a Lojd, koji je u sezoni 2020/21 igrao za Crvenu zvezdu, to je učinio na društvenoj mreži X.

Poručio je da puno toga želi da kaže, ali da neće to da uradi, na šta je dobio veliki broj odgovora, uglavnom od navijača Partizana.

"D***j ga c***ne", "jednom c***n, uvek c***n", "au sine pa ti se bodeš", "plači još, manje ćeš da piškiš", "plači bebo plači", "ma j***m ti mamu ja c***nsku", "nemaš srama?", "c***ne ne prdi, igrao si kao p***a, još odbranu igraš kao rvanjem da se baviš, a onda simuliraš i balaviš po parketu! Sram te bilo!", "loš igrač, mali klub", odgovori su koje je dobio Džordan Lojd.

Košarkaši Monaka najviše su ljuti zbog situacije iz same završnice produžetka jer smatraju da su tada sudije pogrešile zato što smatraju da Partizan nije preneo loptu sa svoje polovine u dozvoljenom roku od osam sekundi.

Sa druge strane, navijači Partizana smatraju da njihov tim nije poguran do pobede, već naprotiv, da su sudije održale njihovog rivala u igri.

Kurir sport/A.K.

Bonus video:

01:52

Smailagić posle pobede nad Monakom

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
 
track