PARTIZAN OSLABLJEN PROTIV MILANA! Obradović otkrio: Dvojica sigurno ne igraju, neki nisu trenirali
Foto: Nenad Kostić

Loš zdravstveni bilten

PARTIZAN OSLABLJEN PROTIV MILANA! Obradović otkrio: Dvojica sigurno ne igraju, neki nisu trenirali

Košarka -

Košarkaši Partizana manje od 48 sati posle izuzetno uzbudljive i naporne utakmice protiv Monaka, izlaze ponovo na teren.

Rival crno-belima u utakmici 13. kola Evrolige je ekipa Armani Olimpije iz Milana u četvrtak od 20.30 časova.

Tim Željka Obradovića je vezao dve pobede, i to posle produžetka protiv Panatinaikosa i Monaka, pa će protiv Italijana imati priliku da nastave niz. No, ni na ovoj utakmici neće biti kompletni.

- Kvalitetna su ekipa, bez obzira što im nedostaju neki igrači. Osim Hajnsa, svi mogu da šutiraju za tri poena i to je nešto što je mnogo važno kada pričamo o našoj odbrani. Kako ćemo da reagujemo na pik end pop situacije. Igrač koji dominira u ovom trenutku u njihovom timu je Šilds, koji ima izvanredne procente za dva i tri poena, Maodo Lo je pokazao tokom sezone da može da odigra na fantastičnom nivou. Fojtman, Meli i Pojtres koji se smenjuju na poziciji četiri i pet, agresivnost koju dobijaju od drugih igrača u odbrani... Sve su to stvari o kojima smo pričali sa igračima večeras gledajući video.

Obradović je otkrio zdravstveni bilans ekipe.

- Odradili smo trening, neki nisu bili tu ni za pet na pet što smo postavljali. Nadam se da će sutra ujutru biti jasnija slika i da će biti otprilike ista ekipa koja je igrala protiv Monaka. Kaminski sigurno neće biti u timu, kao ni Trifunović. Jasno je da će energija biti nešto veoma važno, da ćemo tražiti svežinu od igrača koji nisu igrali protiv Monaka mnogo i naravno da ćemo tražiti pomoć od naših fenomenalnih navijača i zamoliti ih još jednom da nas bodre i da bude sve fer i sportski - poručio je Obradović.

Posle 12 odigranih utakmica, Partizan ima šest pobeda i šest poraza, dok je skor italijanskog tima 4/8.

Kurir sport

Bonus video:

00:11

Partizan, trening, Frenk Kaminski

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track