JOKIĆU SE OVO NIKADA NIJE DOGODILO! Upisao TRIPL-DABL, a odigrao NAJGORI meč u sezoni! Somborac se propisno ISPROMAŠIVAO! (VIDEO)
Foto: Ariana Ruiz / Zuma Press / Profimedia

BLEDO IZDANJE

JOKIĆU SE OVO NIKADA NIJE DOGODILO! Upisao TRIPL-DABL, a odigrao NAJGORI meč u sezoni! Somborac se propisno ISPROMAŠIVAO! (VIDEO)

Košarka -

Košarkaši Denver Nagetsa poraženi su od Los Anđeles Klipersa rezultatom 111:102, a srpski košarkaš Nikola Jokić prikazao je verovatno najslabiju partiju ove sezone.

Iako je meč završio sa novim tripl-dabl učinkom, Somborac je bio daleko ispod svog očekivanog nivoa. Odigrao je najlošiju partiju u NBA karijeri ako se uzme u obzir šut iz igre.

Nikola je meč završio sa 22 postignuta poena, 15 skokova i 10 asistencija, ali je imao katastrofalne procente šuta na ovom meču. Iz igre je šutirao očajnih 28,1 odsto (9/32, 2/7 za tri poena).

U meču punom preokreta Klipersi su se u ključnim momentima bolje snašli i zasluženo stigli do trijumfa.

Tim iz LA do pobede je vodio srpski zet Pol Džordž sa 25 postignutih poena, Džejms Harden ubaio je 20 uz 11 asistencija, dok su Lenard i Pauel dodali po 17 poena.

Najefikasniji u poraženom timu bio je Džamal Mari sa 23 poena, Jokić je dodao 22, Porter je meč završio sa 18, a Redži Džekson je ubacio 14 poena.

Nagetsima je ovo bio osmi poraz u sezoni i trenutno zauzimaju treće mesto na Zapadu sa skorom 14-8. Klipersi su 9. na tabeli sa 10-10.

Kurir sport/J.M.

00:38

Nikola Jokić lumpuje

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track