"NEŠTO MORA DA SE PROMENI U NAŠIM REDOVIMA" Luka Mitrović posle BOLNOG PORAZA rekao sve što mu stoji na duši: NIJE PRIJATNO...
Foto: Marko Metlas / imago sportfotodienst / Profimedia

otvorio dušu

"NEŠTO MORA DA SE PROMENI U NAŠIM REDOVIMA" Luka Mitrović posle BOLNOG PORAZA rekao sve što mu stoji na duši: NIJE PRIJATNO...

Košarka -

Nakon još jednog bolnog poraza na gostovanju u Evroligi, iskusni as Zvezde Luka Mitrović rešio je da otvori dušu.

Crvena zvezda doživela je poraz od Valensije (85:81) u 12. kolu Evrolige.

Zvezda tako još uvek nije uspela da upiše prvi trijumf na gostovanju ove sezone.

Nakon meča Luka je podelio svoje prve utiske.

"Primiti 56 poena u prvom poluvremenu na gostujućem terenu je previše. Potrebno je uložiti mnogo truda da bi se vratili iz tog minusa. Uspeli smo, ali je taj umor presudio. Ne smemo ovako da otvaramo utakmice u gostima", rekao je Mitrović za "Meridian Sport" i nastavio:

"Presudila je odbrana, mislim da je toliko jednostavno. Nije za očekivati da se odbrana igra ceo meč, ali 20 minuta je malo. U gostima se uglavnom pobeđuje dobrom odbranom i agresivnošću. Nekim lakim poenima su košarkaši Valencije vratili samopouzdanje i onda je bilo jako teško".

Zvezda trenutno zauzima poražavajuće 16. mesto na tabeli sa skorom 4-8.

"Nije prijatno i teško je ne osvrtati se na tabelu. Moramo da igramo agresivno, da ne kažem sa većom željom. Sigurno je da svi imamo želju. Dve pobede dele petog i petnaestog na tabeli. Sve ovo može da se okrene, ali nešto mora da se promeni u našim redovima kako bi okrenuli situaciju", iskren je Mitrović.

Kurir sport / Meridian Sport

00:17

GORI ARENA! DELIJE POSLALE PORUKU SRBIMA NA KiM

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track