"TADA IZGLEDA KAO DA NIKADA NIJE PROMAŠIO ŠUT" Evo kako Jokić priča o Bogdanu nakon ISTORIJSKE partije - ovo su BRUTALNE reči!
Foto: Kevin C. Cox / Getty images / Profimedia

NBA

"TADA IZGLEDA KAO DA NIKADA NIJE PROMAŠIO ŠUT" Evo kako Jokić priča o Bogdanu nakon ISTORIJSKE partije - ovo su BRUTALNE reči!

Košarka -

Svaki Srbin mogao je da uživa u noći za nama, pošto su u najjačoj košarkaškoj ligi na svetu snage odmerili košarkaši Atlante i Denvera, na jednoj strani je bio Bogdan Bogdanović a na drugoj Nikola Jokić.

Nagetsi su slavili rezultatom 129:122, dok su srpski košarkaši pružili fenomenalne partije.

Jokić je meč završio sa 25 poena, devet asistencija, osam skokova, tri ukradene lopte i dve blokade uz devet pogođenih od 13 šuteva iz igre.

Od njega smo navikli na takve partije, dok je Bogdan sinoć prebacio svaku moguću granicu i odigrao meč karijere. Za 36 minuta u igri kapiten reprezentacije Srbije postigao je 40 poena, zahvaljujući odličnom šutu za tri poena - 10 od 17!

Priznao je centar ekipe iz Kolorada da je sve bilo pomalo panično, ali je istakao da je najbitnije da je njegov tim zabeležio pobedu.

- Igrali smo kao u panici... Pobeda je pobeda i to je najvažnije. Stajali smo kada nam je bilo potrebno - rekao je Jokić.

Upitan je Somborac i da govori o Bogdanu Bogdanoviću koji je odigrao utakmicu za pamćenje.

- Mislim da je ovo prvi put posle dugo vremena da se zaista normalno kreće i da nema bolova. Sećam se kada je imao ovakve utakmice kada je izgledalo kao da nikada nije promašio šut - istakao je centar Denvera.

Kurir sport

Bonus video:

00:18

Nikola Jokić stigao na žurku

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track