POGLEDAJTE ZBOG ČEGA JE JOKIĆ ISKLJUČEN Scena o kojoj bruji Amerika: Srbin dobio udarac, sudija se PRAVIO LUD, a onda ŠOK! (VIDEO)
Foto: Michael Reaves / Getty images / Profimedia

BRUKA

POGLEDAJTE ZBOG ČEGA JE JOKIĆ ISKLJUČEN Scena o kojoj bruji Amerika: Srbin dobio udarac, sudija se PRAVIO LUD, a onda ŠOK! (VIDEO)

Košarka -

Iako je ubedljivo najbolji igrač u ligi, NBA šampion i MVP finala, jasno je kao dan da američke sudije nepoštuju Nikolu Jokića.

Brojna srpska dijaspora u Čikagu nije imala priliku da uživa u bravurama magičnog Somborca, jer su im ugođaj pokvarile sramne sudije, koje su iz samo njima poznatih razloga u finišu prvog poluvremena odlučile da pošalju Jokića u svlačionicu!

Nikola je u Čikagu doživeo jednu od najvećih nepravdi od dolaska u NBA. Nešto više od minut pre kraja poluvremena prestrogo je dobio tehničku i isključenje, pa je morao da napusti teren.

I na ovom meču protivnički igrači koristili su prekomernu silu kako bi ga zaustavili, ali sudije to nisu sankcionisale. U finišu poluvremena nakon jednog duela sa Vučevićem ispod koša uputio je šut i promašio, ali je bio fauliran, međutim, sudije su ostale neme. Dok se vraćao u odbranu Nikola je tražio objašnjenje od sudija, a umesto toga dobio je tehničku i isključenje na zaprepašćenje svih prisutnih.

Nikome nije bilo jasno šta se dogodilo, što se jasno vidi i na samom snimku:

Kurir sport/J.M.

00:18

Nikola Jokić stigao na žurku

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track