SRAMNE SUDIJE RAZBESNELE SRBE U ČIKAGU! Igralo se kolo na NBA parketu, sve je bilo u znaku SRBIJE, a onda je usledio neviđeni ŠOK
Foto: Printscreen

BRUKA I SRAMOTA

SRAMNE SUDIJE RAZBESNELE SRBE U ČIKAGU! Igralo se kolo na NBA parketu, sve je bilo u znaku SRBIJE, a onda je usledio neviđeni ŠOK

Košarka -

Veliki broj navijača srpskog porekla došao je u dvoranu "Junajted centar" kako bi uživali u bravurama Nikole Jokića, ali sudije su odučile da im pokvare ugođaj.

Pred start utakmice između Čikaga i Denvera na parketu je predstavljena srpska kultura i tradicija. Igralo se srpsko kolo, a na tribinama su se vijorile zastave naše zemlje. Brojna srpska dijaspora došla je da podrži svog idola Nikolu Jokića i uživa u njegovim majstorijama na terenu, ali sramne sudije rešile su da im upropaste veče.

Zahvaljujući njima, samo 16 minuta mogli su da uživaju u igri najboljeg košarkaša na planeti. Naime, u finišu prvog poluvremena zbog prigovora Nikola je zaradio tehničku i isključenje i morao je da napusti teren.

Nakon skandalozne odluke brojni zaprepašćeni srpski navijači uputili su salve zvižduka sramnom američkom arbitru zbog ogromne nepravde koju je naneo Somborcu.

Kurir sport/J.M.

00:18

Nikola Jokić stigao na žurku

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track