POCEKO NAPRAVIO NEZAPAMĆENI CIRKUS! Nervni slom Italijana: URLAO na igrače, POBEGAO s intervjua, pa održao šokantnu konferenciju
Foto: Printscreen

EVROLIGA

POCEKO NAPRAVIO NEZAPAMĆENI CIRKUS! Nervni slom Italijana: URLAO na igrače, POBEGAO s intervjua, pa održao šokantnu konferenciju

Košarka -

Italijanski trener Đanmarko Poceko uspeo je malo da "trgne" Asvel po dolasku u ovu ekipu, međutim ređaju se porazi za porazom pošto ih je prethodne noći nadigrao i Panatinaikos na domaćem terenu (89:81).

To je šesti uzastopni poraz za Asvel u Evroligi i nije iznenađenje što drže "fenjer" sa Albom, a kako bi bar malo preokrenuo situaciju u svoju korist - Poceko je odlučio da ih "okrene" protiv sudija.

Podsetimo, Italijan je nedavno na tajm-autu psovao na srpskom jeziku.

A, nakon meča protiv Panatinaikosa je prvo pobesneo na dva minuta do kraja utakmice, u očaju se obraćajući svojim košarkašima.

Posle svega je odbio da da intervju za Evroligu, nezadovoljan stvarima koje su se desile protiv ekipe Ergina Atamana.

- Ma, nemamo o čemu da pričamo, nemamo o čemu da pričamo - naglasio je Poceko pre nego što je odjurio iz miks-zone.

Nije ni na konferenciji za medije bio mnogo rečitiji, po dolasku pred novinare je rekao da "nema ništa da kaže, ali da će možda odgovoriti" ako bude nekih pitanja.

I bilo ih je, izbegao je da pruži do kraja odgovor o pojačanjima i ostanku na klupi Asvela, da bi mnogo temeljnije pričao o sudijskom kriterijumu za koji smatra da je odgovoran za poraz, što je pomalo delovalo kao njegova klasična predstava.

- Da li delujem besno? Naravno da delujem. Moram da štitim svoje igrače i tako će i biti, sve dok ne umrem. Nema tu šta da se uradi. Moj posao je da pomognem igračima, klubu, mom timu, da svi dođemo do uspeha. Je*e mi se za sebe! Pa, ja sam ceo život bio u centru pažnje i uvek sam ja taj koga svi žele da slikaju ili dodirnu. Taj deo mog života je završen i sada želim svima samo da pomognem. Šta god mogu da uradim, ja ću uraditi. Šta god da je sugestija ljudi u klubu kako da pomognem svojim igračima, ja ću to i da uradim - naglasio je Poceko.

Kurir sport/Mondo

Bonus video:

06:07

ALEKSA MI JE PRIŠAO, ZAGRLIO I SVIMA REKAO - OVO MI JE PRVI TRENER Profesor Bokić otkrio detalje susreta sa košarkaškom zvezdom

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track