NEJPIR JE ZVEZDINA PROŠLOST! Sferopulos pred Makabi stavio tačku na ovaj slučaj: "Nemam više šta da kažem"
Foto: Starsport

evroliga

NEJPIR JE ZVEZDINA PROŠLOST! Sferopulos pred Makabi stavio tačku na ovaj slučaj: "Nemam više šta da kažem"

Košarka -

Košarkaši Crvene zvezde u četvrtak od 20.05 u beogradskoj hali "Aleksandar Nikolić" igraće meč 16. kola Evrolige protiv Makabija.

Pred ovaj meč svoja očekivanja izneo je trener Zvezde, Janis Sferopulos.

- Igramo protiv koji na ovom terenu imaju pet pobeda i tri poraza. Oni su u vrhu tabele, u poziciju su za plej-of, ali je ovo bitna utakmica za nas. Posle utakmice sa Real Madridom želimo da budemo spremni da reagujemo. Želim da vidim da više igrača bude uključeno u borbu za pobedu, da ostanemo zajedno i budemo spremni da se potučemo za pobedu - počeo je priču Sferopulos, pa se posvetio Šabazu Nejpiru:

- Ne, nisam na društvenim mrežama, imam samo Tviter, i to za moje komentare. Nemam da kažem ništa više od onoga što sam rekao na pres konferenciji.

Šabaz Nejpir
foto: Starsport/Srđan Stevanović

Sada Sferopulosa čeka duel protiv bivšeg kluba.

- Kada ste bili u klubu četiri godine povezani ste sa ljudima iz kluba, menadžmentom, igračima... To je deo vašeg života. Uvek imam dobar osećaj za moje bivše klubove, isto tako je i za Makabi, posebno što sam sa njima imao dobre momente koje neću zaboraviti. Ipak, sada sam trener Crvene zvezde i daću sve od sebe da pobedim - dodao je Sferopulos.

Janis Sferopulos
foto: Javier Borrego / Zuma Press / Profimedia

Za kraj, govorio je i o Frediju Gilespiju koji je odradio prvi trening sa ekipom.

- Da, Gilespi je danas odradio prvi trening. Znamo da ne može da igra još u Evroligi, ali želimo da ga uvrstimo u tim kako bi krenuo da igra u ABA ligi i bio spreman za Evroligu - zaključio je grčki stručnjak na klupi Zvezde.

Kurir sport / Ž.S.

BONUS VIDEO:

00:10

Redovi za ulazak na utakmicu Crvena Zvezda- Real, 2 sata pre utakmice

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track