AMERIKA BRUJI O JOKIĆEVOM STAJLINGU! Pojavio se kao MANEKEN, pa ispisao istoriju i ostavio SVE LEGENDE Denvera iza sebe!
Foto: Rick Davis / SplashNews.com / Splash / Profimedia

ELEGANTNO

AMERIKA BRUJI O JOKIĆEVOM STAJLINGU! Pojavio se kao MANEKEN, pa ispisao istoriju i ostavio SVE LEGENDE Denvera iza sebe!

Košarka -

Nikola Jokić i te kako ume da oduševi ljubitelje košarke, ali i sve one koji vole i prate svet mode.

Kada spoji ta dva srpski košarkaš pruži pravu poslasticu za sve.

Na utakmici protiv Bruklina bio je odličan i doneo je Denveru pobedu, a odevna kombinacija u kojoj je stigao na meč u Njujorku, ostavio je jak utisak na mnoge.

Ovaj put Jokić se odlučio za svetlu kombinaciju, beli džemper, preko njega dugačak kaput, sive pantalone i bele patike.

1 / 3 Foto: Rick Davis / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Po fotografijama koje su nastale neki bi mogli da dođu do zaključka da je u pitanju maneken, a ne košarkaš, ali bi ubrzo shvatili o čemu je reč.

Somborac je izašao na teren i uspostavio dominaciju, kao što to obično i radi. Meč je završio sa 31 poenom, a ušao je u istoriju pošto je prestigao legendarnog Dana Isela i postao košarkaš sa najviše skokova u dresu Denver Nagetsa.

Protiv Bruklina je imao 11 uhvaćenih lopti, a ukupno je došao do 6.631 skoka.

Još ranije je Jokić postao najbolji asistent u istoriji Nagetsa, a preostaje mu još da se popne na vrh liste najboiljih strelaca.

Trenutno je na 12.827 poena i izvesno je da će prestići Karmela Entonija i Dana Isela, a ukoliko ostatak karijere provede igrajući za ekipu iz Kolorada, teško je da će Aleks Ingliš sa 21.645 poena ostati rekorder ove ekipe.

Kurir sport

Bonus video:

00:18

Nikola Jokić stigao na žurku

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track