"ZVEZDI ĆE BITI DRUGAČIJE JER SE IGRA U ŽELEZNIKU" Slaven Rimac najavio teško gostovanje lideru: Naći ćemo energiju!
Foto: Starsport©

ABA LIGA

"ZVEZDI ĆE BITI DRUGAČIJE JER SE IGRA U ŽELEZNIKU" Slaven Rimac najavio teško gostovanje lideru: Naći ćemo energiju!

Košarka -

Trener košarkaša Splita Slaven Rimac rekao je da je Crvena zvezda favorit u meču ABA lige, ali je dodao da će njegov tim pokušati da se kvalitetno predstavi na toj utakmici.

Košarkaši Splita u nedelju od 19.00 gostuju ekipi Crvene zvezde, u utakmici 13. kola ABA lige. Utakmica će se zbog zauzetosti hala u Beogradu igrati u dvorani u Železniku.

- Crvenoj zvezdi stižemo manje od 24 sata nakon kup utakmice protiv Zaboka. Navikli smo na gust raspored, biće nam to četvrta utakmica ove nedelje. Pronaći ćemo energiju da se predstavimo kvalitetno, oni su favoriti, ali i oni dolaze iz serije utakmica. Za njih će biti drugačija situacija, neće igrati pred 20 hiljada navijača iz Štark Arene, igra se u dvorani FMP-a - rekao je Rimac.

Split ovaj meč dočekuje sa četiri pobede i osam poraza u ABA ligi, dok je Zvezda lider regionalnog takmičenja sa skorom 11/1.

- Teška utakmica, Zvezda je vodeća ekipa lige, s nizom kvalitetnih igrača. Takve utakmice su odlične da pokažemo koliko napredujemo i da se naš naporni rad vidi na našoj igri. Nema veze što nam je to utakmica koja dolazi odmah nakon utakmice Kupa, daćemo sve od sebe - rekao je košarkaš Splita Lovro Gnjidić.

Kurir sport

Bonus video:

00:10

Redovi za ulazak na utakmicu Crvena Zvezda- Real, 2 sata pre utakmice

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track