IZGLEDA KAO BOMBA, A RODILA JE ČETVORO DECE SLAVNOM FUDBALERU: Studirala je kriminologiju, a potom privela reprezentativca Italije
Foto: Instagram

prava žena

IZGLEDA KAO BOMBA, A RODILA JE ČETVORO DECE SLAVNOM FUDBALERU: Studirala je kriminologiju, a potom privela reprezentativca Italije

Fudbal -

Da iza svakog uspešnog fudbalera stoji jaka žena, pravi je primer Ćiro Imobile, napadač Lacija i reprezentacije Italije.

Ćiro Imobile, Džesika Imobile
foto: Printskrin/Instagram

Ćiro Imobile je miljenik navijača nebeskoplavih iz Rima od 2016. godine kada je stigao u klub iz Torina. U sezoni 2019/2020, italijanski napadač je čak osvojio i Zlatnu kopačku, postigavši 36 golova u Seriji A.

Ćiro Imobile, Džesika Imobile
foto: Printskrin/Instagram

Plavokosi Italijan rodom iz Kampanje sa juga Italije nikada nije bio sklon skandalima, kako na terenu, tako i van njega. Slovi kao porodičan čovek, koji uživa uz suprugu i decu.

Njegova izabranica zove se Džesika Melena. Par se upoznao 2012. u jednom restoranu po jednoj verziji, a po drugoj Ćiro je startovao svoju suprugu preko društvenih mreža i tako ugovorio sastanak. Bila je to ljubav na prvi pogled za fudbalera, koji je u to vreme igrao za Peskaru.

Džesika je u to vreme studirala kriminologiju. Sanjala je da se zaposli u policiji, ili nekoj bezbednosnoj službi u Italiji. Ali, desio joj se Ćiro.

Vrlo brzo Ćiro i Džesika su počeli da žive zajedno i otada su nerazdvojni. Venčali su se 2014, a Džesika je godinu dana ranije rodila njihovo prvo dete, ćerku Mišel.

- Ćiro čini sve da budem zadovoljna. On je moj zaštitnik, a u isto vreme romantičan i sladak. Dovoljno je reći da je on rešio sve zagonetke mog života - rekla je jednom prilikom Džesika.

U junu 2015. na svet je došla druga ćerka Džordžija, a u septembru 2019. par je dobio treće dete, sina Matiju. Prošle godine Ćiro i Džesika su dobili i četvrtu prinovu sina Andreu.

Ćiro Imobile rođen je 20. februara 1990. godine u gradiću Tore Anuncijata, bukvalno podno vulkana Vezuv. Od malih nogu terao je loptu ispred zgrade i pričao da će biti fudbaler.

Kao omladinac igrao je za Empoli i Salernitanu, a 2008. godine prešao je u Juventus. Nikada nije dobio pravu šansu, seljakao se po pozajmicama, da bi 2013. odlučio da preseče i pređe u redove ljutog rivala Torina.

Bilo je to vreme kada je već živeo sa lepom Džesikom i pojedini italijanski novinari tvrde da je upravo supruga uticala na Ćira da preseče sa Juventusom.

Bio je to najbolji potez u njegovom životu, jer mu je posle toga karijera krenula uzlaznom linijom.

Sama Džesika u jednom intervjuu, priznala je kako je Ćiro uticao na nju:

- Nisam mogla da se odbranim od njega. Morala sam da napustim svoju porodicu i živim sa njim. Njegova ljubav bila je poput cunamija, bukvalno je obrisao ceo moj pređašnji život.

Koliko je Ćiro posvećen supruzi i deci pokazuje i njegove tetovaže po telu, koje je bukvalno prošarao likovima svoje supruge i dece.

Kada su italijanski mediji histerično pisali da je Ćiro Imobile u decembru 2021. godine po drugi put dobio koronu i da ga je zarazila supruga, hrabro je zaštitio svoju lepšu polovinu, braneći je od neosnovanih napada.

Kurir sport

01:49

RANKO STOJIĆ U USIJANJU DANA: Piksi je mnogo potrebniji Savezu, nego Savez Piksiju (KURIR TELEVIZIJA)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track