JOKIĆ NI NE ZNA ŠTA JE POTPISAO! Hit odgovor Srbina o novom sponzoru: Ne znam na koliko je ugovor, ali zadovoljan sam!
Foto: Michael Reaves / Getty images / Profimedia

NE ZANIMA GA

JOKIĆ NI NE ZNA ŠTA JE POTPISAO! Hit odgovor Srbina o novom sponzoru: Ne znam na koliko je ugovor, ali zadovoljan sam!

Košarka -

Nikola Jokić igra fantastično i ove sezone uz jednu bitnu promenu koja se dogodila.

Centar Nagetsa je igrao na 30 utakmica i na njima u proseku beležio 26,4 poena, 12,3 skokova i 9,2 aistencija. Zaigraće i u ponedeljak uveče u Bol Areni u Denveru protiv Golden Stejta u 20.30 časova.

Biće to četvrta utakmica na kojoj će Jokić nastupati u novim patikama. Srbin je potpisao ugovor o saradnji sa kineskim brednom "361 Degrees" u kojima je prvi put igrao protiv Toronta.

Somborac je završio sa "Najkijem" i iznenadio mnoge, s obzirom na to je sada zaštitno lice kompanije koju u NBA ligi predstavlja samo četiri košarkaša. Među njima je i Aron Gordon, Jokićev saigrač u ekipi iz Kolorada.

- Gordon je mnogo uticao, ali i oni (brend 361) su bili zaista direktni i iskreni sa mnom. Razgovarao sam sa Aronom u vezi sa svime, on mi je rekao da su dobri, brzi i da slušaju igrača. Zaista sam zadovoljan dosadašnjim odnosom - rekao je srpski košarkaš.

On je dodao da ne zna detalje ugovora, što zvuči prilično neobično.

- Čak ni ne znam na koliko je godina ugovor, ali oni zaista pokušavaju da naprave što udobniju patiku. Pitaju me posle svakog treninga i posle svake utakmice.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track