HRVATSKA BRUJI O ŠMEKERSKOM POTEZU OBRADOVIĆA! Žoc raspametio komšije: Nije morao to da uradi, pokazao da je VELIKI GOSPODIN!
Foto: Starsport

ODUŠEVIO IH

HRVATSKA BRUJI O ŠMEKERSKOM POTEZU OBRADOVIĆA! Žoc raspametio komšije: Nije morao to da uradi, pokazao da je VELIKI GOSPODIN!

Košarka -

Gestom koji je naparavio nakon teškog poraza svog tima u Zadru, trener Partizana Željko Obradović oduševio je ljubitelje košarke u Hrvatskoj.

Crno-beli su u nedelju u prepunoj dvorani "Krešimir Ćosić" doživeli ubedljiv poraz od ekipe Zadra (84:68).

Pre samog starta utakmice, zadarska publika, koja inače, blago rečeno, nije prijateljski nastrojena prema gostima iz Srbije, gromoglasnim aplauzima dočekala je najtrofejnijeg trenera Evrope.

Partizan je prikazao verovatno najlošiju partiju u sezoni i doživeo katastrofu na ovom gostovanju, pa Obradović nakon meča nije bio preterano raspoložen, ali to ga nije sprečilo Obradovića da se oduži Zadranima na toploj dobrodošlici i poštovanju koje su iskazali.

Nakon utakmice treneru crno-beli prišlo je nekoliko mladih navijača hrvatskog tima i zamolilo ga da se fotografišu i on im je srdačno izašao u susret.

Njegov gest oduševio je javnost u komšiluku. Profesor istorije i veliki navijač Zadra, Tomislav Horvat, prokomentarisao je na svom "Tviter" nalogu potez srpskog stručnjaka.

"Željko Obradović je vrhunski profesionalac! Uprkos teškom porazu od Zadra, gospodin Željko Obradović se strpljivo nakon utakmice fotografisao sa nekoliko mladih navijača Zadra. Lep gest trenera Partizana. Nije bio dužan ovo da uradi, pogotovo nakon ovakve utakmice Partizana", piše Horvat i dodaje:

"Sa ovakvim ponašanjem dokazao je da je, osim što je najtrofejniji evropski trener, ujedno i veliki gospodin i profesionalac. Ne treba govoriti koliko je ovo značilo mladim navijačima koji su uspeli da se fotografišu sa popularnim Žocom. Trener Partizana je i uoči utakmice dobio velike aplauze navijača Zadra u prepunoj dvorani Krešimira Ćosića. Željko Obradović i Zadar vole se javno!"

Podsetimo, Obradović se na konferenciji za medije nakon utakmice zahvalio publici u Zadru na aplauzima.

"Atmosfera je bila prava košarkaška. Hvala publici na svemu, pozdravima pred početak utakmice", rekao je Obradović.

Kurir sport/Tportal/J.M.

01:25

ŽOC JE ODLIČAN, IMA VELIKU ENERGIJU I ŽELJU ZA USPEHOM! Avramović o pripremama i radu sa Obradovićem VIDEO

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track