ZVEZDA NEOČEKIVANO OSTALA BEZ IGRAČA? Novi ODLAZAK sa Malog Kalemegdana: Planiran kao VELIKO POJAČANJE, sada oblači CRNO-BELI dres
Foto: Starsport

ode i on

ZVEZDA NEOČEKIVANO OSTALA BEZ IGRAČA? Novi ODLAZAK sa Malog Kalemegdana: Planiran kao VELIKO POJAČANJE, sada oblači CRNO-BELI dres

Košarka -

Još jedan neočekivani odlazak sa Malog Kalemegdana. Marko Simonović napustio je Beograd i pojačao redove Bešiktaša.

Vest je prvi preneo novinar "Jurohupsa" Bugra Uzar, koji je najavio i da će taj posao uskoro biti ozvaničen, a potvrda je ubrzo, u vidu zagonetke, stigla i od Miška Ražnatovića koji je Simonovićev agent.

- Ponekad prelasci iz crveno-belog u crno-beli tabor prođu bez potresa - napisao je na svom profilu na mreži "X" Ražnatović.

Marko Simonović je u Crvenu zvezdu stigao kao veliko pojačanje i zamena za Filipa Petruševa, ali se nije najbolje snašao na Malom Kalemegdanu, pa je rastanak bio neminovan.

Simonović je ove sezone nastupio u 11 utakmica u Evroligi, na samo tri bio starter i u proseku imao tek 2,8 poena. Najbolju utakmicu je odigrao protiv Asvela kojem je ubacio 14 poena, a u tim Bešiktaša, koji sa klupe predvodi Dušan Alimpijević, stiže na pozajmicu.

Ostalo je još samo da Zvezda potvrdi da će njihov igrač u nastavku sezone nositi crno-beli dres.

Kurir sport / Ž.S.

BONUS VIDEO:

00:14

Atmosfera ispred Arene pred meč Partizan - Crvena zvezda

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track