"ZVEZDA JE BLIŽA POBEDI" Legendarni košarkaš izneo očekivanja PRED DERBI - evo koji igrač po njegovom mišljenju može da REŠI meč!
Foto: Nenad Kostić

evroliga

"ZVEZDA JE BLIŽA POBEDI" Legendarni košarkaš izneo očekivanja PRED DERBI - evo koji igrač po njegovom mišljenju može da REŠI meč!

Košarka -

Vreme je da košarkaši Crvene zvezde i Partizana odmere snage i treći put ove sezone.

Večeras, od 20 sati na programu je novi evroligaški derbi. Pred večerašnji okršaj crveno i crno-belih, očekivanja je izneo legendarni košarkaš Zoran Slavnić.

"Naravno da ću gledati derbi, ići će i sin sa mnom jer se to ne propušta, ali ovo više nije derbi kakav je nekada znao da bude. Nekada je imao miris i ukus i bio je nešto specijalno za igrače i navijače. Šteta što neće biti gostujućih navijača na utakmici, jer to daje poseban doživljaj i ukras derbiju kakvog smo svi voleli", kazao je Slavnić za "Žurnal" i potom dodao da je pobedi bliža Crvena zvezda.

"Partizan ide dobrim putem, još uvek traže igru, ali imaju veliki potencijal koji uvek mogu da iskoriste, ali smatram da je Zvezda bliža pobedi i da će veliku ulogu imati ogroman broj navijača koji će dati svoj doprinos. Brejkom nad Makabijem i Fenerbahčeom su napravili veliki korak i ulili dosta samopouzdanja koje uz momentum u dobru energiju mogu da iskoriste u derbiju".

Čuveni Moka smatra da meč može da "reši" Miloš Teodosić.

"Kod njega je najbitnija fizička spremnost, on je kreativac koji ima strahovit pregled igre i fantastičan je asistent koji će imati veliku ulogu u ishodu meča ako bude bio fizički spreman, ali u suprotnom Zvezda neće imati mnogo koristi od njega", zaključio je Slavnić.

Kurir sport

Bonus video:

00:15

NAPRAVLJENA NAJVEĆA SVETSKA FUDBALSKA LOPTA! Dok se Kopenhagen priprema za domaćina utakmica, Lego pripremio IZNENAĐENJE za fanove

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track