AMERIKANKA ZBOG JOKIĆA PALA U TRANS! Reakcija simpatične novinarke na LUDU TROJKU Srbina "zapalila" društvene mreže! OVO JE HIT!
Foto: Printscreen

ODUŠEVLJENJE

AMERIKANKA ZBOG JOKIĆA PALA U TRANS! Reakcija simpatične novinarke na LUDU TROJKU Srbina "zapalila" društvene mreže! OVO JE HIT!

Košarka -

Keti je verovala u čudo, pa je odlučila da snima sebe dok prati poslednji napad voljenog tima...

Novinarka Denvera Keti Ving podelila je na društvenim mrežama snimak na kom slavi čudesnu trojku Nikole Jokića za pobedu nad Golden Stejt Voriorsima.

Podsetimo, Nagetsi su nakon nestvarnog preokreta savladali na gostovanju Golden Stejt 130:127, a junak pobede bio je Nikola Jokić koji je uz zvuk sirene postigao trojku za trijumf tima iz Kolorada.

Keti je predosetila čudo u poslednjem napadu, pa je odlučila da upali kameru na svom mobilnom telefonu i snimi svoju reakciju, a snimak koji je napravila izazvao je oduševljenje na društvenim mrežama.

"Snimila sam sebe dok gledam završnicu, jer sam pomislila - zašto da ne, ko zna! Sada je 2024. godina i ono što sam na učila je da ne znam šta da radim sa rukama i da je Nikola Jokić sa druge planete", napisala je na svom "X" nalogu simpatična američka novinarka.

Pogledajte njenu urnebesnu reakciju na trojku Jokića!

Kurir sport/J.M.

00:38

Nikola Jokić lumpuje

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track