JOKIĆ DOVEO NAJBOLJEG ŠUTERA SVIH VREMENA DO IVICE SUZA: Pogledajte očaj na licu Stefa Karija nakon magične trojke Srbina (VIDEO)
Foto: AP Scott Strazzante

POTPUNI ŠOK

JOKIĆ DOVEO NAJBOLJEG ŠUTERA SVIH VREMENA DO IVICE SUZA: Pogledajte očaj na licu Stefa Karija nakon magične trojke Srbina (VIDEO)

Košarka -

Najbolji šuter svih vremena nije mogao da veruje šta se dogodilo i kakav koš za pobedu je pogodio Nikola Jokić.

Srbin je na nestvaran način presudio Golden Stejt Voriorsima i doneo pobedu Denveru trojkom sa gotovo pola terena uz zvuk sirene.

Odigrao je Jokić još jedan odličan meč, ali ono što je uradio u samoj završnici, graniči se sa njegovim najboljim poduhvatima na NBA utakmicama.

A, koliko je to bilo dobro odlično govori reakcija Stefa Karija, najboljeg šutera svih vremena. Muk je zavladao u "Čejs centru" u San Francisku, čulo se samo slavlje košarkaša ekipe iz Kolorada, a posebno je bolno za one koje podržavaju "Ratnike" bilo videti izraz lica najboljeg košarkaša u istoriji ovog tima.

Kari je ostao u potpunom šoku. Nekoliko trenutaka nakon što je srpski košarkaš uradio ono u čemu je on najbolji na svetu, nepomično je stajao i žvakao štitnik za zube.

Somborac je Nagetse odveo do 25 pobede u 36 utakmica, a Karijevih 30 poena nisu bili dovoljni za 17 trijumf Golden Stejta koji je sada na učinku od 16 pobeda i 18 poraza.

Kurir sport

Bonus video:

00:12

Cela hala skandira Jokiću - MVP

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track