"TO POKAZUJE KAKAV SI MEKUŠAC" Veliki SKANDAL drma NBA ligu! Šekil O'Nil BRUTALNO udario na Nurkića, ISPROZIVAO ga je za sve pare!
Foto: Jakub Porzycki/NurPhoto / Shutterstock Editorial / Profimedia

haos

"TO POKAZUJE KAKAV SI MEKUŠAC" Veliki SKANDAL drma NBA ligu! Šekil O'Nil BRUTALNO udario na Nurkića, ISPROZIVAO ga je za sve pare!

Košarka -

U medijima se pojavila informacija da bi Jusuf Nurkić mogao da tuži Drejmonda Grina, što je potpuno izbacilo iz takta legendarnog Šekila O'Nila.

"Ne znam je li istina ili ne, ali želim da se obratim Jusufu Nurkifu... Nurkiću, kako god se zoveš. Priča se o podizanju prijave protiv Drajmonda Grina. Imam problem s tim. To samo pokazuje kakav si mekušac. Uništićeš sve ono što sam ja napravio od visokih košarkaša", kazao je O'Nil i dodao:

"Razlog, gospodine, što te je Drejmond udario je taj što zna da mu nećeš uzvratiti. Mekušac si što si uopšte pomislio da podigneš tužbu. Ovo je nešto što bih ti rekao u lice ako bih te video. Ne možeš da tužiš nekoga, samo moraš da podigneš svoje veliko du*e i nekom uzvratiš udarac. Šta misliš o tome, mekušac?"

Ipak, Nurkić je putem Tvitera demantovao navode da je razmišljao o tužbi.

"To nikad nisam rekao! Ljudi izmišljaju ta sr*nja. Šekiloviću, ja nisam odavde. Ne troši mi se novac i niko se više ne tuče u ovoj NBA ligi", odgovorio je Nurkić.

Podsetimo, Grin je brutalno nokautirao reprezentativca Bosne i Hercegovine Jusufa Nurkića na utakmici. Naime, u jednom duelu Grin je iz okreta pesnicom udario Nurikića u glavu i centar Finiksa je istog momenta završio na zemlji.

Tako je zaradio 18. isključenje u karijeri, a već treće ove sezone.

NBA liga je hitno reagovala i rešila je da suspenduje Grina na neodređeno vreme jer ima "istoriju nesportskog ponašanja".

Kurir sport

Bonus video:

00:14

Novak i Goran Ivanišević

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track