SFEROPULOSOV PLAN PROTIV BORCA: Dobra odbrana i napad na pravi način
Foto: Starsport

ABA LIGA

SFEROPULOSOV PLAN PROTIV BORCA: Dobra odbrana i napad na pravi način

Košarka -

Trener košarkaša Crvene zvezde Janis Sferopulos rekao je da njegova ekipa u predstojećem meču ABA lige protiv Borca mora, pre svega, da bude fokusirana i skoncentrisana da odigra dobru odbranu.

"Očekuje nas utakmica protiv ekipe koja igra jako brzo, puno trči, sa dobrom hemijom u timu, i koja zna kako da igra zajedno kao tim. Zato na prvom mestu moramo da budemo fokusirani i koncentrisani da igramo dobru odbranu kako bismo zaustavili njihovu igru, a napadački ćemo morati da 'čitamo' njihovu odbranu i da ih napadamo na pravi način", rekao je Sferopulos, prenosi klub.

Košarkaši Crvene zvezde dočekuju sutra čačanski Borac, u utakmici 16. kola ABA lige.

Crveno-beli su prvi na tabeli regionalnog takmičenja sa 13 pobeda i dva poraza, dok je Borac trenutno deseti sa skorom 7/8.

Košarkaš Zvezde Dejan Davidovac je naveo da je Borac ove sezone jedno od najprijatnijih iznenađenja.

"Igraju dobro, to je dobar tim, sa dobrom hemijom. Imaju dobre strance, iskusne domaće igrače i igraće protiv nas bez pritiska. Jasno je da ćemo morati da nametnemo naš ritam, jer igraju brzo sa puno šuteva sa distance i prodora. Želimo nove bodove i novu pobedu u ABA ligi", rekao je Davidovac.

Zvezda će na ovom meču biti oslabljena pošto trener Sferopulos neće imati na raspolaganju Nemanju Nedovića, Nikolu Topića, ali vrlo verovatno ni Miloša Teodosića i Majka Tobija.

Utakmica Crvena zvezda - Borac igra se sutra od 19.30 u Beogradskoj areni.

(Beta)

01:39

NE VIDIM ISKRENU EMOCIJU, KORISTE FUDBAL KAO IGRAČKU Emirati poslali ponudu koja se ne odbija: Ovoj cifri ne možete reći ne

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track